Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Internet na Wakacje
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Max1992
Witam

Mam drobne pytanko...niedługo czekają mnie wyjazdy, a potrzebował bym internet bezprzewodowy właśnie na ten okres, nie krótszy niż 2 tygodnie, nie dłuższy niz 2 miesiące...czy moze jakiś dostawca ma tego typu promocje albo ofertę i można z niej skorzystac?

Z góry Dziękuje za Odpowiedźsmile.gif
tiraeth
U każdego dostawy internetu przez GSM/UMTS dowiesz się, że na krócej niż na rok nie dostaniesz umowy. Odnośnie omów na czas nieokreślony, to - niestety - różnie to bywa z różnymi usługodawcami.

Poprzeglądaj ofertę iPlus, Era Blueconnect, Orange Free smile.gif Ale, jak już wspomniałem, znalezienie oferty na dwa miesiące, to będzie niezły wyczyn smile.gif
dr_bonzo
Sa oferty na karte, SIM specjalnie do internetu, 25zl na start, 3gr / 100kB - w orange i plus wygladaja podobnie, korzystalem tylko z orange [wolne bo wolne 2-4kb/s (bylem w zasiegu tylko tych wolniejszych technologii), ale starczalo]

Oferta orange: http://orange.pl/portal/map/map/internet_f...EE_PRE_DISCOVER [link Cenniki jest mylacy]
Max1992
A jak z tymi kilobajtami:/ Bo jednak 100KB to odświeżenie 1 strony...albo i mniej:/
Lejto
polecam orange free 7,2mb
Max1992
Tylko jak pisze okres okolo 2 miesiacy:/ A to jest na okres okolo 2 lat:/
nitro18
Lejto, i co z tego że polecisz 7,2mb skoro i tak będziesz ściągał w jednostce kb. Ja mam iPlus abonament i ściągała mi średnio 20-30kb/s. Akurat dla mnie do wytrzymania.
Sabistik
Jeśli masz własny modem albo np dobry telefon (z modemem) to możesz wziąć blueconnect, bo bez modemu podpisuje się umowę na czas nieokreślony. Sam tak mam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.