Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php][pdf]Genrowanie pdf z podpisem elektronicznym
Forum PHP.pl > Forum > PHP
dado
Witam właśnie stanął przede mną problem stworzenia systemu generowania faktur z załączonym podpisem elektronicznym. Oczywiście przewertowałem google - natomiast nie znalazłem konkretnych trechnicznych informacji na temat jak te pdf generować na stronach Ministerstw można przeczytać żę da się tak zrobi nawet na klasie FPDF ale ani w dokumentacji nie znalazłem do tego metod , a strony ministerialny traktuję temat bardzo płytko.

Dlatego będę wdzięczny za każdą wskazówkę.

Dziękuję za pomoc - ten watek może się nam przydać gdyż od nie dawna wszystkie firmy zatrudniające 5 osób muszą używać podpisu elektronicznego i problem generowania faktur z podpisem nabierze rozpędu.
sticker
ciekawy temat smile.gif
przegooglałem popatrzyłem i znalazłem coś http://pdfdev.com/project/view/id/83 Niby potrafi zrobić podpis ale nie testowałem, ściągnąłem za to źródła i jest plik digitalsignatir.php który jest przykładem pokazującym jak sie coś podpisuje. Podziel sie wrażeniami czy to działa jakbyś sie za to zabrał smile.gif Powodzenia
Cysiaczek
Super, temat może i ciekawy, ale co ma wspólnego z OOP? Proszę następnym razem zastanowić się 2x przed napisaniem tematu.
Przenoszę na PHP

Pozdrawiam.
SebaZ
Chciałbym odkopać ten temat, gdyż jak poprzednicy już napisali. Ciężko znaleźć cokolwiek konkretnego. Same ogólniki, że się da. Pytanie jak?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.