Witam właśnie stanął przede mną problem stworzenia systemu generowania faktur z załączonym podpisem elektronicznym. Oczywiście przewertowałem google - natomiast nie znalazłem konkretnych trechnicznych informacji na temat jak te pdf generować na stronach Ministerstw można przeczytać żę da się tak zrobi nawet na klasie FPDF ale ani w dokumentacji nie znalazłem do tego metod , a strony ministerialny traktuję temat bardzo płytko.
Dlatego będę wdzięczny za każdą wskazówkę.
Dziękuję za pomoc - ten watek może się nam przydać gdyż od nie dawna wszystkie firmy zatrudniające 5 osób muszą używać podpisu elektronicznego i problem generowania faktur z podpisem nabierze rozpędu.
sticker
8.08.2008, 19:07:14
ciekawy temat

przegooglałem popatrzyłem i znalazłem coś
http://pdfdev.com/project/view/id/83 Niby potrafi zrobić podpis ale nie testowałem, ściągnąłem za to źródła i jest plik digitalsignatir.php który jest przykładem pokazującym jak sie coś podpisuje. Podziel sie wrażeniami czy to działa jakbyś sie za to zabrał

Powodzenia
Cysiaczek
8.08.2008, 19:56:25
Super, temat może i ciekawy, ale co ma wspólnego z OOP? Proszę następnym razem zastanowić się 2x przed napisaniem tematu.
Przenoszę na PHP
Pozdrawiam.
SebaZ
21.06.2010, 10:25:59
Chciałbym odkopać ten temat, gdyż jak poprzednicy już napisali. Ciężko znaleźć cokolwiek konkretnego. Same ogólniki, że się da. Pytanie jak?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.