Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szybka Odpowiedź
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Bieniasxyz
Witam
Zastanawia mnie czy na forum.php.pl nie dało by się umieścić moda szybkiej odpowiedzi.

Jak dl mnie jest to przydatna rzecz, wiem też że instalacja tego nie trwa też za długo :wink:

Co o tym myślicie :?:
spenalzo
Już teraz mamy dosyć ultraleniwych ludzi, którym sie nawet nie chce sformatować posta przy użyciu BBCode - więc NIE NIE NIE.
Seth
Znalazlem mod, w ktorym jest dodany pasek od BBCodeu itp.
Narazie jednak tesuje pewne inne roziwazana na restowym forum i jezeli hacki sie tam sprawdza to wlaczy sie do forum.
Ziomal
Ja jestem Za Dodania do forum.php.pl moda Szybka Odpowiedz, jest to potrzebane jesli chce sieszybko odpowiedziec a net ci powoli dzila z rozych powodow np takich jak moj ze akurat sciagam jakis film lu gierke
Wiec jestem zdecydowanie na TAK
cichy
Cytat
Ja jestem Za Dodania do forum.php.pl moda Szybka Odpowiedz, jest to potrzebane jesli chce sieszybko odpowiedziec a net ci powoli dzila z rozych powodow np takich jak moj ze akurat sciagam jakis film lu gierke
Wiec jestem zdecydowanie na TAK

Zastanów się jak bardzo Ci to spowolni łącze? Ja nie mam szybkiego łącza (niewiele lepsze od modemu) i moge jednocześnie ściągać duże pliki i przeglądać forum.
Jestem na NIE gdyż już bez tego wiele osob zapomina chociażby o BBcode.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.