Witam,
swojego czasu (kilka lat temu) napisałem program do wyszukiwania przedstawicieli handlowych dla strony lightnet-ponieważ strona była utworzona na ramkach podam kolejne linki jakie trzeba kliknąć żeby się dostać http://www.lightnet.eu->kontakt->Vertretungen Deutschland.
W tym miejscu pojawia się 1 input do którego wpisuję się kod pocztowy.Po wpisaniu php szuka przedstawicieli handlowych za pomocą tego kodu.Każdy przedstawiciel handlowy ma pewien zbiór kodów pocztowych do którego jest przypisany-np.01000-02999, 04000-04999, 06000-09999, 38800-39999, 98000- 99999.Jeśli użytkownik wpiszę 01001 pokazuję przedstawiciela/przedstawicieli handlowych.Próbuje teraz zrobić od strony bazy danych MySql.Potraktowanie tego jako klucze obce(kodów) będzie dość kłopotliwe.Jednocześnie od strony panelu logowania chcę aby użytkownik po zalogowaniu zobaczył wszystkich przedstawicieli handlowych wpisanych przez niego.Po kliknięciu na przedstawicieli handlowych zobaczy wszystkie przez niego wcześniej wpisane reguły czyli np. kod pocztowy od 01000-02999.Użytkownik wybiera reguły klika ok i reguły są przypisywane do użytkownika.
Czy nie macie pomysłu jak się do tego zabrać od strony bazy danych?Nie wiem wszystkie kody wpisywać do jednego pola rozdzielać za pomocą explode?Jak potem jednak je przypisać odpowiednio?.Proszę o pomoc