Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wrocław - praca stała] - Gery.pl poszukuje programistów PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
jach
W związku z dynamicznym rozwojem portalu, Gery.pl aktualnie poszukuje:
Programistów PHP / Java Script / SQL

Wymagania:

* dobra znajomość PHP5, Java Script
* doświadczenie w korzystaniu z MySQL, PostgreSQL

Mile widziane będą:

* znajomość serwera Apache oraz systemu Linux
* znajomość XML, XHTML, CSS, AJAX
* znajomość PYTHON
* umiejętność kreatywnego myślenia
* doświadczenie w realizacji dużych projektów

Oferujemy:

* pracę nad ciekawymi projektami
* swobodną atmosferę pracy w młodym zespole
* stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
* wynagrodzenie w wysokości od 2500 zł netto na trzy miesięcznym okresie próbnym
* darmową opiekę zdrowotną w prywatnej placówce

Praca wyłącznie na miejscu (Wrocław). Wykluczamy możliwość pracy zdalnej.
Zastrzegamy sobie prawo skontaktowania się z tylko wybranymi osobami.

Adres firmy: 50-559 Wrocław ul. Świeradowska 51-57 tel. 071 3636508

CV proszę wysyłac na adres: biuro@firma.gery.pl
Cysiaczek
Proszę o podanie pełnych danych firmy., inaczej oferta zostanie przeniesiona do działu Poszukuję
bogdan89
Cysiaczek, sorry za off, ale czy wątpisz w realność istnienia gery.pl ?
Oferta jest fajnie podana, kwota zarobków sprecyzowana, Gery jest znane, więc czasem (w takim właśnie przypadku) można chyba odejść troszeczkę od tych zasad, bo przecież korona nikomu z głowy nie spadnie.

Mam nadzieję, że nie zasłużyłem sobie na ostrzeżenie, za te moje uwagi smile.gif ale wydaję mi się, że skrupulatność moderatorów w przypadku tej oferty chyba nie musi być aż tak poważna.
kwiateusz
chciałem jak cysiaczek napisac, ale po chwili zastanowienia zostawiłem jak jest bo jednak gery.pl to znana firma więc nie ma opcji na jakikolwiek "przekręt" wiec w sumie moznaby nawet przypiać
pyro
Cytat(kwiateusz @ 24.09.2008, 19:24:25 ) *
chciałem jak cysiaczek napisac, ale po chwili zastanowienia zostawiłem jak jest bo jednak gery.pl to znana firma więc nie ma opcji na jakikolwiek "przekręt" wiec w sumie moznaby nawet przypiać

no niby tak, ale regulamin to regulamin...
Cysiaczek
@bogdan89 - Zadałeś pytanie, więc mam obowiązek uzasadnić decyzję - na pewno nie dostaniesz za to ostrzeżenia smile.gif

Nie wątpię w realność istnienia tej firmy - mam tam nawet jakiś e-mail.
Nie uważam jednak, aby fakt, że firma jest znana, upoważniał do jakichkolwiek zwolnień od przestrzegania jasno sprecyzowanego regulaminu.
Cytat
5. Dane kontaktowe - Bezwzględnie wymagane jest podanie informacji o nazwie firmy jej adresie (ulica, kod, miejscowość) [...]

To nie jest tylko kwestia wiarygodności, ale również pomoc dla potencjalnych pracowników, bo mają wszystkie dane w jednym miejscu. Nie byłoby to też w porządku wobec innych firm, od których te dane są wymagane zawsze, z pełną determinacją.
Nie mam też nic przeciwko przypięciu tej oferty, ale dopiero, gdy przedstawiciel naniesie poprawki. Jeśli tego nie zrobi do jutra, postąpię tak, jak napisałem w pierwszym poście.

Ponadto, nie dla mojej satysfakcji te dane;
To subforum jest miejscem, gdzie firmy ogłaszają oficjalnie, że poszukują pracownika na konkretne stanowisko (najlepiej za konkretne pieniądze) i dlatego te oferty muszą spełniać wymagane warunki. Na forum nie ma obecnie mechanizmu zapobiegającego podszywaniu się pod firmy w celu np. popsucia im wizerunku. Mogę założyć konto z nazwą firmy jako loginem i napisać ofertę pracy. W czym zatem może pomóc wymóg podawania pełnych danych? W ustaleniu, że to akurat ta firma padła ofiarą oszustwa, a nie firma z Abchazji, czy z Chin. To, że taka sytuacja nie miała miejsca, nie znaczy, że jest niemożliwa.

Na zakończenie. Być może doczekamy się na php.pl zmienionego systemu weryfikacji podmiotów gospodarczych, ale to dopiero jest w trakcie dyskusji. Mam nadzieję, że takie uzasadnienie wystarczy smile.gif

Pozdrawiam.

--26.09.2008
Przenoszę na Giełdę ofert -> Praca oferowana i przypinam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.