siemka...mam pytanko...zainstalowalem sobie Apacha...no tak ale co dal;ej? czytalem an forum ze jeszcze pare rzeczy trzeba instalnac...ale co jak gdzie i w jakim miescie? plz o szybka odp.
GeoS
11.10.2002, 21:44:10
A co Ty chcesz osiagnac tymi instalkami, bo moze sobie poinstaluj Photoshopa, Flasha, Dreamwavera, CSa, ...
Zeuss
11.10.2002, 22:23:16
no chce zeby mi php dzialal z dysku ( bo ciagle wrzucanie na FTP-a mnie dobija...a tak sprawdzanie skryptow by bylo ladne i zgabne (nie mylic z dziewczyna)
Seth
12.10.2002, 11:16:25
Sciagnij sobie FoxServ - instalator Apacha, php, MySQL'a, Zend'a i jeszcze kilku rzeczy.
Zeby Ci nie ulatwiac nie podaje skad masz go sciagnac.
Zeuss
12.10.2002, 18:04:00
No i mam Foxserv 1.0 tylko jak go teraz skonfigurowac?
Bo jak zobaczylem konfiguracje do apacha to wylaczylem monitor i wyszedlem pograc w kosza.... :|
Seth
12.10.2002, 19:02:09
Konfigurowac ?
To jest pakiet instalacyjny, ktory sam wszystko konfiguruje. Wystaczy teraz tylko odpalic apacha i wpisac w przegladarce localhost.
A tak na marginesie to po co Ci Apache, skoro masz PWSa pod w98. Dla podstawowych zastosowan to wystarczy (obsluge php mozna dodatkowo zainstalowac)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.