<?php include("config.inc.php"); { if($db==1) //echo $hostname.$username.$password.$dbname.$table; $db_con = [url="http://pl2.php.net/mysql_connect"]mysql_connect[/url]($hostname,$username, $password) or die("Polaczenie z baza nieudane!"); $query = "select * from ".$table; $i = 0; { $columns[$i] = $meta->name; $i++; } { } $query = "select * from ".$table; $j=0; { $j=$row[$columns[0]]; } } ?>
Tabela nie chce wygladac tak jakbym ja chcial caly czas cos sie rozwala.
Teraz wygląda tak że pierwsza kolumna jest w porządku a drugiej nie ma powstały komórki które rozjechały się na szerokość.
Chodzi mi o to by umieścić dane w tylko dwóch kolumnach ponieważ dane są sporę i na szerokość to nie wygląda bardzo ładnie. Komórki jak u górze widać same się tworzą.
A tu jest wygenerowana strona przez ten skrypt można zobaczyć jak to wygląda:
<html> <body> Tabela wpisow:<br> <br> <center> </center> <table width="100%" border="1"> <tbody> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> </tbody> </table> </body> </html>
Tabele nigdy nie byly moja mocna strona... Dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam