Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]blad na stronie po wylogowaniu...
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
SLaM
Prowadze serwis w 3 językach (narazie)

Wczoraj wprowadzilem macedoński i mam tam problem...

po wylogowaniu sie z profilu wywala mi takie bledy na bialej stronie:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/include/user_functions.php on line 175

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/include/user_functions.php on line 176

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/config.php:1) in /home/pawel/domains/addvideo.eu/public_html/mk/login.php on line 120

w jezyku polskim i angielskim to nie wystepuje,

strony:

addvideo.pl - polski jezyk
addvideo.eu - angielski jezyk
addvideo.eu/mk - macedonski jezyk

tylko problem jest z tym macedonskim

probowalem juz utworzyc subdomene: mk.addvideo.eu ale tez jest to samo...

prosze o pomoc, bo nie mam pomyslow juz...
mecenas
Jakoś nie chce mi się uwierzyć, że zmiana dotyczy tylko języka... Jak rozwiązałeś problem mechanizmu wyboru języka?

Skoro pozostałe języki nie sprawiają problemu - to sama zmiana języka nie powinna nic zmieniać. Co sugeruje jedno - masz błąd w kodzie (ależ jestem odkrywczy biggrin.gif )

Raczej nikt Ci nie konkretnego nie powie nie widząc nawet kawałka kodu...

Jedyne rozwiązanie, które możesz otrzymać już wiele razy było na forum smile.gif (ob_start() i ob_end_flush()) - ale podkreślę jeszcze raz - UŻYTKOWNICY FORUM TO (przeważnie winksmiley.jpg ) NIE SĄ JASNOWIDZE smile.gif
batman
Było wiele razy na forum. Wystarczy poszukać.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.