Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak pociac...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
DreeD
... zeby bylo dobrze :?

Z dzieleniem laya zawsze mialem problem... bylbym wdzieczny jesli ktos by mi napisal jakim sposobem tnie laye na strony...
eee... troche dziwnie to napisalem laugh.gif
reViVer
-Jaknajmniejsze kawałki, żeby się szybko ładowało, ale bez przesady biggrin.gif

-W miarę równo, żeby ładnie się prezentowało w procesie ładowania 8)

-Perspektywistycznie, żeby nie było żadnych problemów z umieszczeniem rozplanowanych elementów i w razie ewentualnych przeróbek łatwość w ich przeprowadzaniu smile.gif

To tak pokrótce...
Ale każdy grafik powinien wiedzieć czego oczekuje aaevil.gif
DreeD
no dobra... troche zle to jednak napisalem tongue.gif nie chodzilo mi o samo pociecie bo jakby co to sie moge wspomoc InageReady smile.gif

pociac i wstawic do html'a zeby sie nie rozjechalo... :cry:
Na IE jak i na Mozilli...

edit:
Zdaje sobie sprawe jak glupie pytanie wlasnie zadalem... ale i tak odpowiedz by sie przydala smile.gif
Chinczyk
No ja zawsze tnę w Photoshopie. Póżniej zapisuje do htmla od razu. Poprzednio ciełem Dicerem, ale nim trudno było coś wyciąć ze środka bez przecinania całej grafiki. smile.gif
tiraeth
Ja Was wszystkich pobije na głowę 8) . Lay tne w (fanfary):
[size=18]MsPaint

Bardzo fajnie mi sie tam tnie i tyle. Polecam tongue.gif
Chinczyk
...

O to musisz mieć bardzo dużą cierpliwość... tongue.gif
menic
MSPaint Rulezzzzzzzzzzzz 8)
tiraeth
Do cięcia designów mam ale do robienia PixelArt'ów nie mam smile.gif
Mastermind
Najlepiej używaj Photoshopa 8)
DreeD
Photoshopa caly czas uzywam... mialem nadzieje ze jakies alternatywy podacie no ale trudno...

PS. MsPaint nie robi tongue.gif
wassago
Paint Shop Pro 7/8 => Image Slicer

uzadzenie jest bardzo fajne, bardzo konfigurowalne - ja uzywam zawsze i nie narzekam (PSP 7 ma problemy ze slicowaniem PNGko - a dokladniej ustawiania przezroczystosci na kanalach alpha w slicowanych obrazach).
scanner
Cytat
Paint Shop Pro 7/8 => Image Slicer.
Prowde godocie baco...
Makaay
Witam własnnie kupiłem laya na stronke o lidze mistrzów ale jest jeden problem i tu apeluje do wszystkich grafików u ktorych nielicza sie tylko pieniadze... Mianowicie musi mi ktos tego laya pociąc a ja niewewiem jak sie za to zabrac. wiec prosze was o kontakt na forum lub na meila fcb@website.pl lub gg 1417693
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.