Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieprzeczytane posty
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
kubatron
Witam chciałbym zapytać głównie moderatorów i ludzi z doświadczeniem z php i mysql:
Pytanie brzmi czy da rady zrobić opcje Powiadom mnie o nowych postach
Opcja by wysyłała emala do mnie Z nowymi tematami na forum lub mógłbym wybrać sobie fora w który dzień sobie chce śledzić, dla mnie ten mod bylby dosyć wygodny.

:wink:
Bora
jak piszesz masz pocje powiadom mnie o odpowiedzich.
Podobnier bardzo przydatne byłyby zakładki ulubione.
kubatron
Wiesz no ja to rozumiem ale jak np. niebyło mnie 3 dni a postów jest 100 to ja naprzykład daje sobie tą opcje i przez poczte pokolei otwieram każdy temat :wink:
kubatron
Ale np. mi się to niepodoba, wolałbym dostawać na poczte :wink:
Czy to trudno by było zrobić pytam głównie osoby które wiedziały by jak to zrobić :cry:
scanner
Myslisz,z e serwer nie ma nic innego do roboty, tylko do 4.000 uzytkonikow forum wysylac co kilka godzin maila z lista nieprzeczytanych?
Śmieszne.
Bora
phpbb zle działa jeżeli chodzi o przeczytane.
Może przydałby sie mod to poprawiający z phpbbb który nie powoduje odrazu zaznaczanie wszystkich jako przeczytane??
Krzychur
Cytat
Myslisz,z e serwer nie ma nic innego do roboty, tylko do 4.000 uzytkonikow forum wysylac co kilka godzin maila z lista nieprzeczytanych?
Śmieszne.

4000?? Powinniscie cos zrobic ze jak ktos sie nie logowal dluzej niz 3 miesiace aby usnelo sie jego konto. Usunelibyscye w ten sposob okolo 2600 profili... A przy okazji chyba to bedzie automatical a nie moderatorzy beda to robic.
Wedlug mnie to jest kiepski pomysl. Przy takiej aktywnosci beda leciec maile i zapychac skrzynki itp... ale oczywiscie kazdy bedzie to mogl aktywowac...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.