Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Odświeżanie strony, ponowne wywołanie linku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Pawel83
Witam serdecznie!

Mam problem z stroną opartą na Joomli i komponencie "Mister_Estate". Komponent "Mister Estate" przerobiłem, aby dostosować go do wymagań klienta... ale do rzeczy:

Generalnie wszystko działa, ale gdy korzystam z wyszukiwarki na stronie (która generuje odpowiednie zapytania do bazy danych, z której zwracane są odpowiednie rekordy) - dane są zwracane - ale nie wyświetlane... ale gdy ustawie kursor w polu adresu strony (na końcu adresu strony) w mojej przeglądarce (w IE lub FF) i wcisnę "Enter" - dane zostaną wyświetlone prawidłowo

Czy znany jest komuś tego typu problem? Czy jest jakieś polecenie, które pozwoli ponownie wywołać wygenerowany adres strony? "Odświeżenie strony nie działa" - to musi być ponowne wywołanie linku...

Pozdrawiam
ferrero2
Nie znam problemu, przedewszystkim trzeba to jakoś naprawić ale oszukując można do wywołania jeszcze raz jakiegoś linku użyć JS :
Kod
<script language = "javascript" TYPE = "text/javascript">location.href="index.php";</script>

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.