<?php if ($num_rows != 0){ ?>
I wszystko dzial oki, ale chcialby dodac do kazdego wpisu przycisk, po kliknieciu ktorego pod danym wpisem rozwinie mi sie formularz umozliwiajacy kontakt z osoba ktora dala ogloszenie.
Wydaje mi sie ze trzeba by to zrobic w js, ale nie bardzo wiem jak. CHyba ze jest jakis inny spoosb. Ale wazne jest aby w momencie klikniecia przycisku zostala aktualna zawartosc strony.
Mozna powiedziec ze sobie czesciowo poradzilem otoz mam funkcje:
<script type="text/javascript"> <!-- function dodaj_element(kontener,kontener2){ var znacznik = document.createElement('input'); znacznik.setAttribute('type', 'text'); znacznik.setAttribute('name', 'Imie'); znacznik.className = 'upload'; var kontener = document.getElementById(kontener); kontener.appendChild(znacznik); } //--> </script>
I formularz
I dodaje mi sie pole w miejscu w ktorym chce , ale
1. jak dopisac w funkcji kolejne pola do formularza?
2. Przycisk sie blokuje ale ten klikniety a skoro wyswietlam kilka rekordow i do kazdego jest przycisk to klikniecie innego znow doda formularz. jak zrobic aby przyciski sie zablokowaly po kliknieciu ktoregokolwiek przycisku?
3. Przycisk ma sluzyc do wyswietlania formularza kontaktowego wiec jak zrobic to aby po kliknieciu w przycisk submit w tym wysweitlonym formularzu aby zostal on wyslany na adres mailowy pochodzacy z danego rekordu?
1. Bardzo prosto...
var znacznik2 = document.createElement('input');
znacznik2.setAttribute('type', 'text');
znacznik2.setAttribute('name', 'Imie2');
znacznik2.className = 'upload';
.....
kontener.appendChild(znacznik2);
2.

3. Dopisuje parametr do akcji i biore parametr przez $_GET , znajduje po tym w bazie mail i gotowe

Tylko teraz jak zaplokowac pozostale przyciski jak juz jeden zostal klikniety?