Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeniesienie forum
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
panek-89
Witam

Jeżeli jest ktoś chętny pomoc przenieść mi forum na inny serwer to proszę o kontakt gg:2683803

Pozdrawiam

było kilka zgłoszeń, ale nikt nie przeniósł forum... czemu brak umiejętności ?
itsme
za malo placisz :-)
phpion
Skoro jesteś taki chojrak to dlaczego sam go sobie nie przeniesiesz?
Cytat(panek-89 @ 15.12.2008, 14:39:22 ) *
czemu brak umiejętności ?
mike
Jedną z metod złapania frajera jest zagranie na jego ambicjach.
Co drugi h4x00r pewnie się oburzy i zrobi mu to za półdarmo a prawda jest taka, że w portfelu bieda i autor szuka pewnie frajera.
kwiateusz
a ja tylko zaznacze ze rodzaj skryptu były pomocny bo nie każdy wszystkiego używa :]
panek-89
Hmm mówicie ze za mało... zgłosiła się tylko jedna osoba która potrafiła i chciała to zrobić, inni próbowali lecz z kiepskim skutkiem jeżeli nikt taniej tego nie zrobi, to zlecę temu właśnie Panu.
pyro
Cytat(panek-89 @ 15.12.2008, 12:39:22 ) *
Witam

Jeżeli jest ktoś chętny pomoc przenieść mi forum na inny serwer to proszę o kontakt gg:2683803

Pozdrawiam

taniej? to moze podaj widełki kosztowe? bo "taniej" niewiele mowi...
mecenas
Cytat(panek-89)

a potem:
Cytat(panek-89)
zgłosiła się tylko jedna osoba która potrafiła i chciała to zrobić

Co prawda z punktu widzenia logiki to nie do końca się kłóci, ale... winksmiley.jpg

przepraszam za offtop smile.gif
suchy1
O jakim skrypcie mowimy ? oraz w czym jest problem zeby przenies forum na inny serwer ?
panek-89
Ja nigdy nie przenosiłem forum, skrypt to phpbb
Chrom
jeżeli to to forum: http://www.worldmp3.activhost.pl/Forum/ to nie powinno być problemów z przeniesieniem to forum ma tylko 250 postów

Wszystkich postów: 254 | Wszystkich tematów: 64 | Wszystkich użytkowników: 31 | Ostatnio zarejestrował się Szydlosq
DawPi
Zapraszam na prywatną rozmowę za pośrednictwem maila/GG/GSM - do wyboru.

Przeniesienie forum nie stanowi problemu, a jeśli mowa o tym powyższym to jest to 'chwila' roboty.

Z powodzeniem zajmuję się podobnymi usługami w zakresie skryptu IP.Board, ale i z tym nie powinno być problemu.

Proszę o kontakt wraz z podaniem proponowanej ceny za tę usługę.

Pozdrawiam,
DawPi
itsme
zamykam bo szkoda tresci na takie bzdury
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.