Chciałbym zrobić sobie coś w stylu prostej strony z możliwoscia zamówienia dowolnego towaru przez internaute z mojej strony.
Wyglądało by to mniej więcej tak: http://www.kofie.inten.pl/przyklad.php
Po wybraniu danych towarów zamówienie zostaje przesłane. Wszystko mi działa - pełen formularz przychodzi na mojego maila z towarami wybranymi przez inernautę.
Chciałbym jednak aby gdy "kupujący" wybierze z listy np "krawat" to w polu obok pojawiła się cena netto np 100zł i jeszcze obok w brutto 122zł.
gdy wybierze np w pozycji 2 koszule to znów analogicznie w netto np 200zl brutto 244zł. i na dole podsumowanie.
Nie potrafię zgrać tych tabelek aby po wybraniu z listy pojawiły się omawiane ceny :/
Proszę o pomoc.
Oto fragment strony:
</head> <body bgcolor="#CD853F"> <form id="form1" name="form1" method="post" action="wysylam.php" width="300" > <table width="918" border="0"> <tr> </tr> <tr> <select name="t1" size="1" id="t1"> </select> <div align="left"> <input type="text" name="text1" id="text1" /> </tr> <tr> <select name="t2" size="1" id="t2"> </select> <input type="text" name="text2" id="text2" /> </tr> <tr> <select name="t3" size="1" id="t3"> </select> <input type="text" name="text3" id="text3" /> </tr> </table> <table width="863" border="0"> <tr> </tr> </table> <p> <input type="submit" name="wyslij2" id="wyslij2" value="wyslij" accesskey="p" tabindex="32" /> </p> </form> </body>