Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [praktyki] [warszawa] Poszukiwany programista HTML
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Fuero
Firma Fuero Interactive w Warszawie poszukuje osób chętnych do podjęcia praktyk na stanowisku Webmaster.

Oczekujemy:
- znajomość HTML, XHTML, CSS;
- podstawowa znajomość programów graficznych (Adobe Photoshop, Corel, Photoimpact, etc);

Mile widziane:
- dobra znajomość programów graficznych;
- podstawy programowania w PHP;

Oferujemy:
- pracę w dynamicznym, młodym zespole;
- udział w ambitnych, wyjątkowych projektach;
- możliwości rozwoju;
- elastyczne godziny pracy;
- komfortowe biuro położone w dogodnej lokalizacji.

Dla najlepszych oferujemy możliwość stałego zatrudnienia w firmie na atrakcyjnych warunkach.

Zainteresowanych prosimy o kontakt:

praca@fuero.pl
Cysiaczek
Szukacie praktykanta z portfolio? Niezłe, naprawdę niezłe. Mając portfolio zostać praktykantem smile.gif
Bez urazy, ale naprawdę mnie to rozbawiło.
pyro
Cytat(Cysiaczek @ 2.12.2008, 18:45:14 ) *
Szukacie praktykanta z portfolio? Niezłe, naprawdę niezłe. Mając portfolio zostać praktykantem smile.gif
Bez urazy, ale naprawdę mnie to rozbawiło.

mozna zajrzec w kod, chociaz to troche mierny sposob, przyznaje tongue.gif

@DOWN

mi tez...
Cysiaczek
@pyro - mi raczej chodziło o to, że osoba posiadająca portfolio ma lepsze perspektywy niż praktyka (pewnie jeszcze darmowa). Na praktykę idzie się człowiek czegoś nauczyć, a nie wykorzystywać posiadane umiejętności.
Twist
A Programista HTML/CSS to czasem nie jest webmaster? bo troszkę egzotyczna nazwa smile.gif
mike
Czym zajmuje się Slicer? ~Fuero chyba starasz się być za bardzo "pro". W branży IT nie ma takiego stanowiska jak Slicer.
ITJobsWatch.co.uk :: search :: slicer
Cytat
Your search - slicer - did not match any results.
Suggestions:
  • Try different keywords
Cysiaczek
@mike - bo źle szukasz - to stanowisko nazywa się "murzyn przodowy"
@myself - skończ komentować ogłoszenia i niepotrzebnie dogryzać ludziom!
Fuero
Dzięki za sugestię, zakładam po prostu że jeśli ktoś zajmuje się HTMLem, to jakąś stroną może się już pochwalić.

A pogłoski o tym jakoby było to stanowisko murzyn przodowy chciałbym zdementować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.