Witam,
jeśli można mam parę drobnych uwag/propozycji dot. forum:
- wydaje mi się, że dobrym pomysłem mogłoby być wprowadzenie funkcji, która dla niezarejestrowanych (ew. dla wszystkich) użytkowników przy tworzeniu nowego wątku u góry strona pokazywała czerwony napis (podobny do tego "Jeśli któraś odpowiedź pomogła Ci...") z informacją by najpierw zapoznać się z regulaminem (dla tych, którym nawet tego nie będzie się chciało zrobić) i by tytułować wątki zgodnie z zasadami. Drobna rzecz a może zminimalizowałaby liczbę zamykanych postów pt. "Pomocy";
- zupełnie nie wiem czy istnieje taka możliwość techniczna ale dobrze by było gdyby zrobić stronkę na wypadek awarii/reinstalacji serwera forum- krótka informacja "Przykro nam ale z powodu... strona nie działa w tym momencie" byłaby na pewno dobrym rozwiązaniem;
- wydaje mi się, że przydatna mogłaby być (i znów nie wiem czy to możliwe) opcja w "Szukaj" przeszukiwania wyłącznie tematów wiadomości (wpisując np. DTD otrzymuję listę postów nie do końca a propos, gdybym mógł szukać tylko tematy wiadomości- efekt byłby zapewne bardziej precyzyjny);
- prawdę mówiąc trochę to dziwne, że na samej góry strony widnieje ikonka "DEV", która jest linkiem... donikąd;
Mam nadzieję, że nikt nie uzna ww. komentarzy za moje "narzekanie"- to po prostu uwagi, które nasunęły mi się podczas przeglądania php.pl No a nie chciałoby mi się tego pisać gdyby nie fakt, że bardzo polubiłem to forum :-)
Pozdrawiam
Bartek