Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPprobid - czy ktos może mi pomoc w drobnych przeróbkach?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Anusza
Witam
Jestem nowym uczestnikiem (uczestniczką) forum, wiec pewnie popełnie kilka błędów zarowno technicznych jak i organizacyjnych. Prosze o wyrozumiałość... Zakupiłam program phpprobid do celów komercyjnych i chciałam go troche przerobic ale mam strasznie duże problemy zarówno ze znalezieniem osoby, która usunęłaby kilka opcji jak i dodała inne. Licząc na to, że ktos z Was może mi pomóc nie będe w tym momencie opisywała konkretnych problemów, a jedynie poprosze o odpowiedź czy jest ktoś na tym forum kto podjąlby sie pomocy? Pewnie zaraz mnie ktos skrzyczy ale nie wiem do kogo sie zwrócić a wgłębianie sie w probida jest w tej chwili moim głównym zajęciem, z którego niestety nic nie wynika. Proszę o pomoc - oczywiście gdy znajdzie się ktoś kto choć trochę zlituje sie nademną od razu przedstawie konkrety...
pyro
Dobra rada: zleć to komuś za $$$, bo raczej nikt chętny się nie znajdzie, ale to tylko moja rada smile.gif
Anusza
Oczywiście, że nikt nie zrobi tego za darmo, ale szukam własnie kogos kto sie troche zna na probidzie aby nie musiał wdrażać się zbyt długo :-). Czy Ty możesz mi pomóc? Nie wiem czy podaje sie tu adres emailowy czy inne namiary na kontakt ale chętnie udostępnie swoje dane jeśli trzeba będzie dopracować szczegóły. Dziekuje i pozdrawiam
rico10
Nie wiem czy może ktoś ci pomóc,ale możesz zobaczyć php probid na etapie budowy
http://www.ekup.vel.pl/a2/index.php
Pozdrawiam
Anusza
A nie mógłbyś i moja strone tak ładnie przerobic? może jakoś podepnę sie pod projekt :-) choc ja mam raczej tendencje do ograniczenia funkcjonalności... czy chciałbyś zobaczyć moją stronę? smile.gif
Mcturbo
Witam moge udzielic pomocy w skrypcie php probid i innych skryptach aukcyjny zapraszam na gg  4171036 pozdrawiam
maagares
Witam mam taki mały problemik. Zainstalowałem system ProBit i wszystko ok. Są bazy i wszystko niby ok ale przy próbie wejscia na strone wyświetla komunikat >NIE UZYSKANO POŁĄCZENIA Z SERWEREM <  czy ktoś może wie o co chodzi;
Teraz sprawdziłem panel administratora działa i wszystko jest ok a przy wchodzeniu na strone nici;
www.kasaznetu.com.pl
kael
Witam

Jeżeli na forum istnieją osoby, które kontaktowały się z delikwentem Mcturbo, proszę o kontakt. Gość jest oszustem, wyciągnął ode mnie 100zł zaliczki i zniknął. Posiadam troszkę danych, które mogą pomóc odnaleźć tego człowieka. Chętnie wymienię się doświadczeniami smile.gif

pozdrawiam

gg : 2100312
SklepikOk
Robiłem i znam wszystkie modyfikacje zamieszczone w http://www.aukcje.mlo.pl
są mojego autorstwa i mogę odsprzedać
wystawiam faktury vat
strona jest oparta o PhpProBid
oraz mogę zrobić nowy szablon strony aukcji
lub szablon do samego sklepu w aukcjach tak ja jest w http://www.aukcje.mlo.pl/stores.php
kontakt: sklepikok@wp.pl
sigal2006
Witam no jeżeli chodzi o mody do probid to również przyłączam sie do propozycji wymiany posiadam mody mojego pomysłu miedzy innymi ukrycie lokacji admin oraz zmiana szerokości strony na index do 50% a podstrony 100% szerokosci czy wywalenie bocznej belki z głównymi kategoriami z pominięciem index
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.