Anusza
29.12.2008, 18:07:29
Witam
Jestem nowym uczestnikiem (uczestniczką) forum, wiec pewnie popełnie kilka błędów zarowno technicznych jak i organizacyjnych. Prosze o wyrozumiałość... Zakupiłam program phpprobid do celów komercyjnych i chciałam go troche przerobic ale mam strasznie duże problemy zarówno ze znalezieniem osoby, która usunęłaby kilka opcji jak i dodała inne. Licząc na to, że ktos z Was może mi pomóc nie będe w tym momencie opisywała konkretnych problemów, a jedynie poprosze o odpowiedź czy jest ktoś na tym forum kto podjąlby sie pomocy? Pewnie zaraz mnie ktos skrzyczy ale nie wiem do kogo sie zwrócić a wgłębianie sie w probida jest w tej chwili moim głównym zajęciem, z którego niestety nic nie wynika. Proszę o pomoc - oczywiście gdy znajdzie się ktoś kto choć trochę zlituje sie nademną od razu przedstawie konkrety...
pyro
29.12.2008, 21:29:42
Dobra rada: zleć to komuś za $$$, bo raczej nikt chętny się nie znajdzie, ale to tylko moja rada
Anusza
30.12.2008, 08:55:14
Oczywiście, że nikt nie zrobi tego za darmo, ale szukam własnie kogos kto sie troche zna na probidzie aby nie musiał wdrażać się zbyt długo :-). Czy Ty możesz mi pomóc? Nie wiem czy podaje sie tu adres emailowy czy inne namiary na kontakt ale chętnie udostępnie swoje dane jeśli trzeba będzie dopracować szczegóły. Dziekuje i pozdrawiam
rico10
5.01.2009, 18:24:22
Nie wiem czy może ktoś ci pomóc,ale możesz zobaczyć php probid na etapie budowy
http://www.ekup.vel.pl/a2/index.phpPozdrawiam
Anusza
5.01.2009, 18:45:54
A nie mógłbyś i moja strone tak ładnie przerobic? może jakoś podepnę sie pod projekt :-) choc ja mam raczej tendencje do ograniczenia funkcjonalności... czy chciałbyś zobaczyć moją stronę?
Mcturbo
9.01.2009, 17:27:12
Witam moge udzielic pomocy w skrypcie php probid i innych skryptach aukcyjny zapraszam na gg 4171036 pozdrawiam
maagares
14.01.2009, 20:44:04
Witam mam taki mały problemik. Zainstalowałem system ProBit i wszystko ok. Są bazy i wszystko niby ok ale przy próbie wejscia na strone wyświetla komunikat >NIE UZYSKANO POŁĄCZENIA Z SERWEREM < czy ktoś może wie o co chodzi;
Teraz sprawdziłem panel administratora działa i wszystko jest ok a przy wchodzeniu na strone nici;
www.kasaznetu.com.pl
Witam
Jeżeli na forum istnieją osoby, które kontaktowały się z delikwentem Mcturbo, proszę o kontakt. Gość jest oszustem, wyciągnął ode mnie 100zł zaliczki i zniknął. Posiadam troszkę danych, które mogą pomóc odnaleźć tego człowieka. Chętnie wymienię się doświadczeniami

pozdrawiam
gg : 2100312
SklepikOk
15.02.2009, 00:38:19
Robiłem i znam wszystkie modyfikacje zamieszczone w
http://www.aukcje.mlo.plsą mojego autorstwa i mogę odsprzedać
wystawiam faktury vat
strona jest oparta o PhpProBid
oraz mogę zrobić nowy szablon strony aukcji
lub szablon do samego sklepu w aukcjach tak ja jest w
http://www.aukcje.mlo.pl/stores.phpkontakt: sklepikok@wp.pl
sigal2006
18.02.2010, 23:26:11
Witam no jeżeli chodzi o mody do probid to również przyłączam sie do propozycji wymiany posiadam mody mojego pomysłu miedzy innymi ukrycie lokacji admin oraz zmiana szerokości strony na index do 50% a podstrony 100% szerokosci czy wywalenie bocznej belki z głównymi kategoriami z pominięciem index
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.