mam do wykonania dla potrzeb rodzinnego biznesu serwis ktory bedzie odpowiedzialny
za przedstawianie wynikow wyszukiwania według bardzo wielu roznych czesto laczonych
kryteriow - bo tez i sam produkt/oferta jest bardzo skomplikowany i zlozony
oczywiscie frontend bedzie dla klienta
same oferty beda codziennie aktualizowane z plikow xml pobieranych z firm zewnetrznych
tu pojawia sie pytanie bowiem nie mialem jeszcze okazji na zywym organizmie budowac
czegos takiego - ale w koncu zawsze musi byc ten pierwszy raz - czy faktycznie nie ma tu
sensu uzywac cms'a
wydaje mi sie ze byloby to tylko zbedne i ociezale narzedzie tym bardziej ze nie bedzie tam czegos
w stylu dodawania przez kogos artykulow czy innych rzeczy
glowne moduly pokazujace na stronie glownej wyniki pewnych zapytan do bazy danych beda z gory
zdefiniowane na sztywno i beda zalezec jedynie od naplywajacych danych w plikach xml
w zasadzie potrzebuje od Was forumowiczow jedynie utwierdzenia mnie w przekonaniu ze
dokladanie w tym wypadku cms'a tylko skomplikuje mi sprawe - tym bardziej ze z zadnym nie
mam odpowiednich doswiadczen
robiac sobie wszystko od A do Z w jakims frameworku ( celuje w kohane ktora juz znam troche
lub w cakePHP ktorego chetnie bym poznal ) bede mogl sobie w miare czysto okreslic cala
logike, wszystkie zapytania bazodanowe itp. ktore w przypadku cms'a tez by mnie nie ominely
podobnie jak zaprojektowanie strony graficznej z elementami jquery czy mootools, linki
seo friendly wydaje mi sieze takze latwiej bedzie mi zrobic bez zadnego cudowania wlasnie
przy uzyciu frameworka choc z tego co czytalem to wiele cms-ow juz to wspiera,
a kolejna rzecza ktora by tu przemawiala za frameworkiem jest to ze jesli w pewnym
momencie zabraknie mi jakis funkcjonalnosci to caly serwis moge doprojektowac nawet do
w pelni funkcjonalnego cms'a z mozliwoscia logowania uzytkownikow jak i edytorow jakis artykulow
ktorych poki co jak pisalem nie planuje ale jak to mowia nigdy nie mow nigdy
czy mam tu racje czy sie jednak w jakims punkcie myle?