Witam
Mam problem, nad którym mógłbym się pochlastać, a nic to nie zmieni, zaś rozwiązanie jest pewno banalne. Tylko ja go nie znam.
Otóż zrobiłem prostacką próbę wyszukiwania z użyciem Zend_Search_Lucene, żywcem zerżniętą z tutoriali, jedynie dostosowaną do działania. I na lokalnym serwerze hula mi to znakomicie. Tworzy indeks, dodaje co trzeba, wyszukuje.
Zaś po przeniesieniu na serwer na nazwa.pl jest lipa - wszelkie ścieżki są jak trzeba, pliki też, niezmienione ni trochę. I tworzy indeks, dodaje jak trzeba, liczba dokumentów w indeksie się zgadza, wszystko jest jak na lokalnym serwerze, poza jednym: wyszukiwanie nijak nic nie zwraca, brak wyników cokolwiek bym nie zrobił.
Słowem: wszystko identyczne co do joty, na localhoście działa, na nazwa.pl - NIE.
Sprawdziłem wszystko, jak mi się zdaje... prawa dostępu, każdą linijkę kodu i brak mi wniosków. Może sprawa jest oczywista, a ja niepotrzebnie się wściekam. Proszę więc o oświecenie mnie, jeśli to możliwe.
PS. Zbadałem jeszcze na xon.pl - tam wszystko działa. Co takiego może być na nazwa.pl, że nie hula??
Juzef