Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Edukacja] Jaką szkołę wybrać po gimnazjum?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Bartolomeo7
Witam,
mam 15 lat (chodzę do drugiej klasy gimnazjum) i interesuję się programowaniem stron internetowych. Mam za sobą ok. 8 projektów PHP&MySQL + panel administratorski do każdego z nich. Cały czas poszerzam swoja wiedzę i zdobywam doświadczenie przy kolejnych projektach. Jestem w wieku, w którym najwyższy czas zainteresować się swoją przyszłością. Jako, że mam jeszcze rok na zastanowienie się "co po gimnazjum", piszę do Was z prośbą, byście doradzili mi Drodzy Forumowicze jaką szkołę wybrać.

Otóż nie znalazłem żadnej szkoły, która oferowałaby jasny kierunek - strony WWW. Podejrzewam, a nawet jestem pewien, że takich szkół po prostu nie ma. Zastanawiałem się, czy nie iść do jakiejś szkoły prywatnej, ale czy to ma jakiś sens? Poza tym spotkałem się z opinią, że w szkołach prywatnych odizoluję się od tych "zwyczajnych ludzi", a jedynie otoczę się dziećmi bogatych rodziców. Dlatego nie jestem pewien, czy jest to rozsądna opcja.

A może po prostu iść do licem ogólnokształcącego, a w tym czasie samodzielnie poszerzać wiedzę i zainteresowanie?

Czekam na Wasze odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Piniek
Temat: 14lat_co_dalej

Nie róbmy śmietnika z forum, dyskusja na ten temat jest już prowadzona w podanym wątku.
Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.