Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wykonam] WebDesigner szuka zleceń
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gabar
Witam,

Zajmuję się wykonywaniem grafiki 2D na potrzeby internetu. Wykonuje między innymi: Layouty, loga, bannery itp.
Grafikę wykonuje w programie Adobe Photoshop CS3, mogę również wykonać proste rzeczy takie jak np. bannery w technologii Flash.

Ceny za layouty:
150-250zł (dokładniejsza wycena layoutów i innych elementów po uzyskaniu szczegółów)

Chętnie podejmę współpracę z klientami indywidualnymi i firmami.

Moje prace można zobaczyć na: www.gabara.pl

Kontakt:
E-mail : p.gabar@gmail.com
GG : 4206582

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
Piotr Gabara
kwiateusz
to najpierw naucz sie szukać,m potem czytac i pogodamy. regulamin działu praca oferoana nie wisi przypięt na darmo
blooregard
Witam,

Bardzo podobają mi się Twoje prace (Twoja strona z portfolio również). Aktualnie nie mam nic, przy czym mógłbym nawiązać z Tobą współpracę, pozwolę sobie jednak zachować do Ciebie kontakt.
Pozowliłem sobie zamieścić tę opinie oficjalnie, na forum, bo moim zdaniem zasługujesz na to.
gabar
Nadal aktualne, serdecznie zapraszam smile.gif
sowiq
Cytat(gabar @ 27.02.2009, 15:13:53 ) *
Nadal aktualne, serdecznie zapraszam smile.gif

Wchodzę na portfolio, 12 obrazków z czego jeden podlinkowany. (poprawka - po ponownym załadowaniu strony działają wszystkie) Po prawej na górze dostrzegam... coś. Klikam - zmienia kolor, ale nic się nie dzieje. Pomyślałem, że nie działa pod Firefox. Wchodzę przez IE i zostałem zasypany komunikatami o błędach. To na górze oczywiście też nie zadziałało.
O ile projekty masz ciekawe, to takim portfolio nikogo nie zachęcisz do współpracy.
gabar
Oferta nadal aktualna smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.