Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ksiega&warning
Forum PHP.pl > Forum > PHP
DYRA
hi
zrobilem ksiarzke gosci, wszytko ok, bo mi dziala na localhost, wszytko gra i looz
ale jak zgram na serwer, uruchomie skrypt, to kapa
jakis blad wyskauje
Cytat
Warning: fopen("kg/ksiega.txt", "r+") - Permission denied in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 66

Warning: fread(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 67

Warning: rewind(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 68

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 69

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 70

niewiem o co chodzi sad.gif
prosze o podpowiedz/odpowiec smile.gif
pozdrowienia snitch.gif
scanner
Cytat
zrobilem ksiarzke
książkę - od księga
Cytat
Warning: fopen("kg/ksiega.txt", "r+") - Permission denied in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 66
...
...
...
Angielski zna? Jak nie zna to niech sie dowie ze na moje oko (a troche zmeczone juz jest), to albo nie mozesz zapisywac plikow spod PeHaPa albo masz zle uprawnienia ustawione. Jak ustawic poszukaj na forum. u gory jest link szukaj. Temat niedawno walkowany. Na localhoscie dziala bo na localhoscie (Win, prawda?) mozesz praktycznie wszystko.
DYRA
scanner duzo to mi niepomogles,
chmod to ustalilem tak jak trzeba, tylko ze nie pliku tylo katalogu......hehe
thx za odpowiedz.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.