Ok dzieli jzu sobie poradzilem.
Przy rejestracji dodaje i jest wszystko dobrze. Kłopot zaczyna sie gdy ja sie zaloguje i mam normalnie 10 zawodnikow tyle ile jest przydzielone normalnie. Niestety jak ktos sie po mnie zarejestruje, to zniak dwoch lub jeden zawodnik ;/
Otom pelny kod rejestracji:
<?PHP
include "header.php";
$dbhost = "localhost";
$dbname = "";
$dbuser = "";
$dbpass = "";
$name = $_POST['name'];
$email = $_POST['email'];
$username = $_POST['username'];
$team = $_POST['team'];
$logo = $_POST['logo'];
$password2 = $_POST['password'];
$password = md5($_POST['password']); $data=date("Y-m-d H:i:s");
$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM users2 WHERE username='$username'");
if($username_exist > 0){
echo "Podana nazwa konta istnieje już w naszej bazie danych. Prosze o wpisanie innej nazwy."; include 'register.html';
}
if (!$username && !$password && !$email && !$team) {
print "Musisz uzupełnić wszystkie pola."; include 'register.html';
}
$query = "INSERT INTO users2 (name, email, username, password, team, logo, data)
VALUES('$name', '$email', '$username', '$password', '$team', '$logo', '$data')";
echo "<center><b>Zostales pomyslnie zarejestrowany w serwisie!</b></center><br><br> ";
// dawanie zawodnikow
$username = $_POST['username'];
$a = "UPDATE players SET username='$username' WHERE `username`=0 ORDER BY RAND() LIMIT 10";
// wiadomosc wysylana
$yoursite = "VMWordl";
$webmaster = "Administrator";
$subject = "Rejestracja konta w portalu VMWorld";
$message = "Witaj $name.
Ten e-mail został wysłany do Ciebie automatycznie i zawiera dane dotyczące Twojego konta w portalu <b>VMWorld</b>.
Zostałeś pomyślnie zarejestrowany i dodany do ogólnej bazy danych.
Możesz się teraz zalogować.
Dane dotyczące konta:
Login: $username
Hasło: $password2
Nazwa drużyny: $team
Link do loga: $logo
Data rejestracji: $data
Prosze zachować te informacje w razie utracenia hasła.
Na razie niedostepne jest przypomnienie haseł.
<b>Wiadomość costała wygenerowana automatycznie i nie odpowiadaj na nią!</b>
Jeśli chchesz się skontaktować z Administratorem użyt formularza na stronie głównej <a href=http://www.vmworldt.unl.pl>www.vmworldt.unl.pl</a>.
$webmaster";
mail($email, $subject, $message, "From: $yoursite <$youremail>\nX-Mailer:PHP/" . phpversion());
echo "<center>Informacje dotyczace konta zostały wysłane na podany adres - $email.<br> W przeciagu godziny e-mail zostanie wygenerowany i wysłany.<br>W przypadku poczty Wirtualnej Polski mail powinien dojsć w ciagu kwadransu.<br>Możesz się już teraz zalogowac <a href=http://www.vmworldt.unl.pl>TUTAJ</a></center>";
?>
Może ktos poradzić, co zmineić, aby nie usuwało tych dwoch zawodnikow

Może to byc spowodowane tym, że w bazie mam tylko okolo 120 zawodnikow

Pozdrawiam.
Pomoże ktoś :-(
Post wyżej wszystko podałem