Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Layout - strona językowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
fado
Witam,

Zamowilem u kogos layout i mimo ze poprzednie prace tej osoby byl fajne, to ten wyszedl jakby nie miala czasu go zrobic.

http://www.ladykika.com/files/projekt.jpg

Nawet do konca nie potrafie powiedziec co w nim zle jest.

A wy co tutaj widzicie nei tak?

Pozdrawiam,
R
athabus
No faktycznie bieda...
Jak dla mnie to jest to monotonna kolorystyka + podział na boksy jak z darmowego szablonu. Po prostu zero finezji i takiego pociągnięcia, które odróżnia profesjonalny layout od darmowego.
Myślę, że trudno tu mówić o jakiś poprawkach - raczej trzeba zacząć od nowa.
fado
No niestety...

Dzieki za odp/

Poszukuje osoby, ktora potrafi robic layouty w tym stylu:
http://akdesigner.com/designs/Hosting/HawkHost/reseller.html

Zna ktos?
Speedy
Nie jest najgorszy, ale wygląda na niedokończony i niedopracowany. W obecnej postaci, moim zdaniem, nie nadaje się do użytku i wypadałoby niektóre szczegóły pousuwać, kilka dodać i całość podrasować. Wątpliwym pomysłem jest, żeby poprawiała to inna osoba, niż autor. Jeśli miałaby się tym zająć inna osoba, to tak jak przedmówca wspomniał, lepiej, żeby zrobiła to od nowa.
melkor1984
jest tragiczny, ale może to dlatego że nie ma przykładowych treści... może wtedy by wyglądał lepiej... no i te znaki wodne też nie pomagają...

Lepiej by wyglądało bez tych rozmazań i niepasujących pędzli u góry obok i pod menu... Poza tym monotonna grafika i nudna... same prostokąty i tylko logo... wygląda jak projekt który ktoś jeszcze poprawiał (jakieś wymazania, zakreślenia i rozmazania dziwne)

może koleś podesłał Ci nie ten plik co powinien??
zacharyjos
A mnie się bardzo podoba.
erix
A mi się nie podoba tytuł, proszę o poprawienie, gdyż wszyscy proszą o ocenę czegoś. Layout jest zbyt ogólny; popatrz na inne wątki w tym dziale i na ich wzór ułóż odpowiednią etykietkę.
drake88
Bardzo słaby layout, kolorystyka źle dobrana i nierozplanowane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.