aenigma
1.03.2009, 06:03:41
Zapraszam na stronę [zmoderowane]. Pełni ona funkcję kina online. Można tam oglądać za darmo filmy w internecie. Wszystkie filmy są w polskiej wersji językowej z lektorem, dubbingiem, napisami lub w oryginalnym języku polskim. Wszystko jest legalne, ponieważ na stronie znajdują się tylko linki do filmów. Strona jest dość nowa, bo istnieje 3 miesiące. Co sądzicie o stronie?
kazag
1.03.2009, 11:55:22
Wygląd - 6/10 , za ciemne jak dla mnie.
Funkcjonalność - 1/10 - uruchamialem na dwóch kompach, poszło tylko na jednym i tylko w FF, mimo, że pluginy mam poinstalowane. Chrome nie odpala, K-meleon też nie.
Skrypt- nie Twoj, wiec nie ocenie.
Ogólnie 5/10.
Duży plus jednak za pomysł, tylko powiedz mi jak jest z legalnoscią tych filmów?
Kildyt
1.03.2009, 12:36:00
Co my mamy oceniać? Skrypt nie twój, design też. Pomysł taki sobie. Jeżeli nawet jest to legalne, to nawet nie etyczne.
Pozdrawiam!
aenigma
1.03.2009, 15:51:36
To jest tylko katalog tych filmów i one nie są na naszym serwerze, więc jest to legalne.
webdice
1.03.2009, 15:58:06
Do oceny oddajemy własne prace. Zamykam, a linki moderuje bo pachnie mi to reklamą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.