Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] [zmoderowane]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
aenigma
Zapraszam na stronę [zmoderowane]. Pełni ona funkcję kina online. Można tam oglądać za darmo filmy w internecie. Wszystkie filmy są w polskiej wersji językowej z lektorem, dubbingiem, napisami lub w oryginalnym języku polskim. Wszystko jest legalne, ponieważ na stronie znajdują się tylko linki do filmów. Strona jest dość nowa, bo istnieje 3 miesiące. Co sądzicie o stronie?
kazag
Wygląd - 6/10 , za ciemne jak dla mnie.
Funkcjonalność - 1/10 - uruchamialem na dwóch kompach, poszło tylko na jednym i tylko w FF, mimo, że pluginy mam poinstalowane. Chrome nie odpala, K-meleon też nie.
Skrypt- nie Twoj, wiec nie ocenie.

Ogólnie 5/10.

Duży plus jednak za pomysł, tylko powiedz mi jak jest z legalnoscią tych filmów?
Kildyt
Co my mamy oceniać? Skrypt nie twój, design też. Pomysł taki sobie. Jeżeli nawet jest to legalne, to nawet nie etyczne.

Pozdrawiam!
aenigma
To jest tylko katalog tych filmów i one nie są na naszym serwerze, więc jest to legalne.
webdice
Do oceny oddajemy własne prace. Zamykam, a linki moderuje bo pachnie mi to reklamą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.