Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę o ocenę wstępnego projektu layout-u strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
karmer
Witam,
Proszę szanownych kolegów o konstruktywną kryrtykę mojego nowego dzieła ;-)
Dla porównania podaję adres starej strony:

Strona ze starym layoutem

i chcę ją zastąpić w przyszłości tym:

Jpg nowego layoutu

jest to tylko strona index, do wykonania jeszcze inne podstrony serwisu. Zdjęcie kobiety jest tymczasowo. Docelowo w tym boksie będą banery informujące o kolejnych akcjach Pań z klubu amazonek.
Jestem świadomy tego, że nie ma tu zbyt dużo do oceny ale zawsze można wypowiedzieć się na temat kolorów, typografi, loga itp.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
marcio
Zmien lepiej jak najszybciej stary lay bo myslalem ze jestem na stronie z lat 90'

Jest paskudny sorki nie potrafie sam robic lay'ow ale serio jest brzydki 2 lay mi sie podoba, fajnie dobrales kolory
devnul
Cytat
fajnie dobrales kolory

rozumiem że to żart jest. Kolory dobrane fatalnie, widząc te odcienie zielonego i różu przychodzi do głowy tylko jedno - WTF? Układ także nie zachwyca, wręcz sprawia wrażenie niedokończonego. Tekst nieczytelny, szczególnie nagłówki - trzeba wysilić wzrok do granic fizycznego bólu żeby coś z nich rozczytać.
Moim zdaniem, daruj sobie nawet poprawianie tego, zacznij jeszcze raz.
karmer
dzięki za odpowiedź. Może za dziesiątym razem coś z tego będzie :-)
marcio
Cytat
rozumiem że to żart jest. Kolory dobrane fatalnie, widząc te odcienie zielonego i różu przychodzi do głowy tylko jedno - WTF?

Kazdy ma swoj gust mnie sie podoba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.