Witam wszystkich i dziękuje za wszystkie komentarze

Szczerze to myślałem, że będzie gorzej ale i tak trzymam się swojego i nadal uważam, że nie jest to nic specjalnego. Skrypt był pisany w pośpiechu, ponieważ musiałem go oddać na zaliczenie w szkole. Jeśli chodzi o PHP i MySQL to rzeczywiście jest to 4 miesiące nauki przy dobrej książce a do tego dochodzi przecież nauka w szkole, programowanie w Pascalu, C, C++, ASM, Javie i bazy danych, tak wiec pewne rzeczy przychodzą łatwiej

ale dostalibyście zawału na widok kodu PHP

Pic na wodę można powiedzieć i dlatego po przeczytaniu wszystkich uwag będę ten skrypt pisał od początku jeśli chodzi o kodowanie. Niektóre rzeczy lepiej napisać od początku niż bawić się w modyfikację. Myślę, że baza danych i grafika jest w porządku i nie trzeba tego zmieniać. Ewentualnie podzielić top na 2 czy 3 części bo faktycznie bardzo powoli się wczytuje

Po prostu niektóre elementy zostały bardzo uproszczone, żeby zdążyć w terminie. Skrypt mógłby być lepszy, ale pośpiech to nic dobrego w programowaniu.
Cytat
Co do mulenia: stawiam na źle skonstruowane zapytania (aplikacja próbuje pobrać z bazy dane z kilku tabel, używając złączenia wewnętrznego i dla któregoś rekordu gdzieś brakuje danych).
Przeglądając swój kod i czytając forum dowiedziałem się że lepiej by było użyć LEFT JOIN... ja to zrobiłem w inny sposób i to na pewno jest mój błąd. Wstyd, bo powinienem takie rzeczy wiedzieć...
Cytat
Panel niefunkcjonalny, ale z czasem sam dojdziesz do pewnych rzeczy.
Nawet mnie denerwuje, że trzeba tak klikać...
Cytat
Popracuj nad bezpieczeństwem. Formularz (patrzyłem na rejestracji) nie jest filtrowany.
Nie wiem dokładnie na czym polega jeszcze filtracja danych w formularzach... no ale pewnie jest już taki wątek na forum to poszukam.
Cytat
- divitis
- menu nie na listach
Nie wiedziałem, że w ogóle coś takiego istnieje

ale już przeczytałem o co chodzi i nadal nie rozumiem dlaczego za często używam divów

odnośnie menu to wiedziałem, że się robi na listach... ale tak było po prostu szybciej dla mnie niż ustawianie marginów paddingów w css
Cytat
Duży minus: brak stopki
Generalnie nie powinno się dawać na stronie głównej linku do logowania pracowników i administratorów, po prostu powinni wiedzieć żeby się tam dostać przez /admin.php
Stopka w kolejnej wersji już będzie. Natomiast jeśli chodzi o panel administracyjny to wiem, że się tak nie robi... Zrobiłem po prostu menu na skróty żeby nie trzeba było szukać gdzie jest np. admin
Jeśli chodzi o style CSS inline, nawigacja itd. to ze wszystkimi uwagami się zgodzę. W kolejnej wersji postaram się poprawić. Bez Waszych opinii na pewno do wszystkich błędów bym sam nie dotarł

Dziękuje raz jeszcze i zapraszam do dalszego komentowania jeśli jeszcze komuś jakaś uwaga się nasunie. Pozdrawiam