Nie często zdarza mi się pisać w dziale oceny, ale dość czesto widzę temat z tą stroną, widać sporą poprawę w stosunku do pierwszych wersji. Jednak jest jedna rzecz, którą bym bardzo polecał zmienić: menu. Skoro jest dwupoziomowe, bardzo dobrze by było, aby drugi poziom pojawiał się po najechaniu myszką, a nie dopiero po kliknięciu na poziom nadrzędny.
Przykładowo interesują mnie "Gry 2D", w obecnej wersji muszę kliknąć na Lista gier > poczekać na przeładowanie strony > gry 2d > przeładowanie strony, dopiero mam. Wolałbym hover nad Lista gier, pojawia się submenu z Gry 3D, Gry 2D... klikam w interesujące mnie submenu i tylko jedno przekierowanie i juz jestem. Dużo wygodniej. Poza tym gdy ktoś czegoś szuka, a jeszcze nie zna topografi Twojej strony na pamięć to wydaje mi się, że często będzie musiał kliknąć w którąś kategorię menu głównego, żeby przekonać się, że w tej kategorii jednak nie ma tego czego szuka. A każde takie kliknięcie to przeładowanie storny i czekanie, czekanie a później irytacja.
Mam nadzieje, że mój długi wywód jest zrozumiały

Pozdrawiam, i gratuluje dobrej roboty