@Louner
będą oceny w stylu 5+, 2- itd, to pewne, natomiast na pewno nie będzie rang ocen (czyli za co jest ocena), po rozmowach z nauczycielami wyszło, że im to nie potrzebne, a przydzielanie rang do ocen może utrudnić życie i mnie i nauczycielom, którzy chcą zazwyczaj jedynie szybko wprowadzić oceny.
Co do przedmiotów, to chciałem zachować jednolitość dzienniczka, pozatym rodzicowi będą sie wyświetlać jedynie te przedmioty do których są dodane oceny.
@Moli
> admin/admin_change.php - raczej w demie mie mogłem pozwolić na zmianę hasła admina ;]
> inne rzeczy (ogłoszenia, uczniowie, archiwum, uwagi i statystyki ), nie działają, ale tylko narazie

> może być kilku nauczycieli od jednego przedmiotu - prace zbiorowe nauczycieli groża katastrofą, wiem to z konsultacji z gronem nauczycieli zaprzyjażnionej szkoły.
> W rodzice, nie powinno być podziału na imię i nazwisko a na samo nazwisko i imię ucznia - czasem rodzice mają kilkoro dzieci, nazwiska rodziców też sie powtarzją, choć faktycznie warto sie zastanowić nad zminą, bo wychodzi że dziecko ma jednego rodzica.
> Lata, semestry itp. mogły by być zautomatyzowane - tutaj wielkie dzięki za pomysł, warte rozważenia, ciekawe jak to wyjdzie
p.s.
po logach zauważyłem ze sporo osób go oglądało