Cytat
Niektóre grafiki są źle wycięte i widać duże piksele.
To wiem muszę je od początku zrobić dokładnie.
Cytat
Logotyp nie prowadzi na stronę główną.
Wiedziałem że ktoś wcześniej czy później to wypomni

TU NIE MA LOGOTYPU - to po pierwsze. Po drugie to jest portfolio, strona o mnie i moich pracach... więc nie podlega takiej samej ocenie jak chociażby strona o grach

Są 3 podstrony i strona główna ale tak naprawdę one wszystkie razem są jedną częścią tak jak CV. Menu górne pełni role LOGOTYPU. To ono kieruje we wskazane lokacje.
Cytat
Brak stopki sprawia, że strona nie ma początku i końca.
Tu masz 100% racji. Zastanawiam się tylko nad jej wyglądem.
Cytat
<link rel="shortcut icon" href="http://www.plikigrafiki.com/plikigrafiki.png" type="image/x-icon" />
A co jak usuną plik?
Nie usuną na 100%

Cytat
Po co wstawiasz encje gdy zdefiniowałeś kodowanie UTF-8?
A bo chciałem zobaczyć jak wygląda z większym odstępem - wiem że mogłem inaczej ale zrobiłem to na szybko
Cytat
Uczę się na razie pozycjonowania, ale IMHO stronę z takim kodem dobrze wypozycjonować będzie bardzo trudno.
Moim IMHO skromnym zdaniem to większego problemu nie będzie z tym. Strona nie jest totalnym krzakiem, a poza tym to portfolio więc nie musi być na 1 miejscu wyszukiwarek

Cytat
Autorowi radzę, aby chociaż na miesiąc dał sobie spokój z projektowaniem stron, a poczytał wiele dobrych artykułów. Jestem pewien, że to będzie dobra inwestycja, która z czasem przyniesie owoc.
Na pewno po części skorzystam z tej rady