Cytat
ps. Nie wiem czy robiłeś tylko szablon, czy to będzie Twoja strona. Jeśli Twoja, to przy cięciu/programowaniu zrób możliwość przesuwania każdego z elementu + zapamiętywanie pozycji dla użytkownika.
pytanie po co? myślisz że tak wiele osób z tego korzysta? to jest fajne ale na dużych serwisach nie skupiających się na jednym temacie dzięki czemu możemy sobie wybrać jaki rodzaj informacji nas najbardziej interesuje - w innych wypadkach struktura powinna być ułożona raczej na sztywno zachowując jakiś logiczny podział.
Co do samego laya to tej purpury (czy co to za kolor? mam z nim problem bo jestem na lapku a tu dość słaba matryca i wszystko się zlewa i w zależności od kąta z jakiego patrzę widzę purpurę, bordo, róż, albo jeszcze jakieś inne kolory około czerwieni) jest zdecydowanie za dużo. Pobawiłbym się też trochę interlinią akapitów. No i jakoś tak pusto tam - może fajnie by było jakoś zaakcentować poszczególne boxy jakimiś delikatnymi wstawkami graficznymi (delikatne tło z jakimś obrazkiem w prawie pełnej przezroczystości, czy też jakiś element na belkach tytułowych boxów) - teraz wieje nudą.