Napisalem pewien prosty formularz w PHP. Mozna go otworzyc pod adresem www.comb.nazwa.pl/olek. Formularz przesyła dane do pliku gora.php który wyswietla je w pewien sformatowany sposób. Chciałbym aby zawartosc pliku góra.php byla wysylana na maila. Nie wiem jak tak dlugi fragment wysłać. Mail może byc w formie HTMLa lub TXT. Ważne, żeby tylko zawierał ta sama tresc i zeby byly zachowane 'Entery' w odpowiednich miejsach. Kombinowałem z funkcją mail, ale zawsze przychodzi pusta wiadomość. Albo mam błędy PHP. Czy ktos moze uzupełnic ten skrypt? Bede bardzo wdzięczny. Podkreślam, ze nie mam żadnego doświadczenia w php
index.php
<?php <body> <form action="gora.php" method="GET"> <p>Imię i nazwisko <input type=text name=f0> <br> Adres <input type=text name=f1> <br> Kod pocztowy <input name=f2 type=text size="10" maxlength="6"> Miejscowość <input type="text" name="f3" id="f3" /> </p> <input type="text" name="f4" id="f4" /> </p> <p>Tel. kontaktowy <input type="text" name="f6" id="f" /> <br /> </p> <p> </p> <p>Produkt pierwszy <input name="a0" type="text" value="2" size="5" maxlength="2" id="a0" /> szt ; 1000 zł / szt</p> <p>Produkt pierwszy <input name="a1" type="text" value="2" size="5" maxlength="2" id="a1" /> szt ; 1000 zł / szt</p> <p>Płatność / sposób wysyłki <br> <input name=p type=radio value="p0" checked="checked"> Poczta Polska - przedpłata na konto - cena - 12 zł<br> <input type=radio name=p value="p1"> Poczta Polska - pobranie - cena - 18 zł<br> <input type=radio name=p value="k0"> Kurier - przedpłata na konto - cena 27 zł <br /> <input type="radio" name="p" value="k1" /> Kurier - pobranie - cena 32 zł<br> <input type=submit value="Wyślij"> <input type=reset> <br> </p> </form> </body> ?>
gora.php
<?php //pobieranie Imienia //pobieranie Adresu // Pobieranie kodu i miejscowosci } else { } else { // pierwsza platnosc // druga platnosc // trzecia platnosc // czwarta platosc ?>