Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dramat wyświetlania serwisu WWW w MSIE7/8
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
zbiglis55
Witam Specjalistów od PHP...
Jestem nowy na tym Forum i jeszcze zagubionym... Znalazłem się w wielkiej biedzie, bo zawiódł mnie "fachowiec":
[zmoderowane] lub [zmoderowane] - stanowczo odradzam tego "fachowca" , który nie potrafi sobie poradzić z problemami prawidłowego wyświetlania stron w MSIE7/8 i rezultatem tego są błędy stron serwisu. Człowiek ten (nieterminowy i niesłowny) wziął sporą kasę i ma teraz gdzieś mój problem, a ja nie mam teraz czasu go ścigać... Serwis jest zrobiony w PHP, HTML, JAVASCRIPTS i z systemem KOHANA. Oto adres serwisu: [zmoderowane] - to jest nowopowstający portal (trochę jeszcze biedny) - pracuję nad tym. Rzecz w tym, że w innych przeglądarkach: OPERA, MOZILLA wszystko jest w zasadzie w porządku, ale w tym microsoft'owym badziewiu - IE7/8 niestety jest makabrycznie. Traci się połączenie z CSS, gubi się wyświetlanie w trybie graficznym i spada do trybu tekstowego, a skrypty JAVASCRIPTS wykonywane są błędnie. Debugowany przez IE kod obarczony jest wieloma błędami, które IE kwalifikuje jako błędy scryptów JS (składnia, błędy linii kodu itp). NIE WIEM JUŻ CO Z TYM ZROBIĆ? Próbowałem wszystkiego, ale bezskutecznie (jestem w zasadzie amatorem i to takim początkującym w programowaniu). Proszę o merytoryczne wsparcie specjalistów od problemów z Microsoft'em i jego "uroczymi produktami" w kwestiach internetowych. To ważne z tego względu, że większość jednak korzysta z tego badziewia - MSIE7/8. Potrzebuję błyskawicznego ratunku, proszę... Ten, kto mi pomoże, ma zapewnioną rekompensatę - zapłacę! Czekam niecierpliwie na odzew pod adresem zl@polkatfirm.pl lub pod telefonem 502 399 473.

Pozdrawiam Wszystkich,
zbiglis55
webdice
Nie wiem czy to spam, czy reklama. Linki moderuje, a chętnych zapraszam do kontaktu z autorem tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.