Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszulka
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Artu123
http://img2.vpx.pl/up/20090512/koszulkaprowebmastera.jpg

Jak myślicie opłaca się taką koszulkę zamówić za 100zł ? Napisy tylko ja robiłem , ale proszę o oceny tej koszulki .

Ps.. Mam 13 lat i nie czepiajcie się do napisu PRO Webmaster, u mnie w szkole nawet nie wiedzą co to jest smile.gif Ale i tak dużo umiem , a nawet można powiedzieć , że jestem geniuszem na mój wiek .
Kildyt
Cytat(Artu123 @ 12.05.2009, 16:23:14 ) *
Ps.. Mam 13 lat i nie czepiajcie się do napisu PRO Webmaster, u mnie w szkole nawet nie wiedzą co to jest smile.gif Ale i tak dużo umiem , a nawet można powiedzieć , że jestem geniuszem na mój wiek .
Oj, byś się zdziwił ile jest mądrych ludzi w tym wieku. Nie znoszę gdy ktoś nie ma chociaż za grosz skromności. Sądzę, że lekko przegiąłeś. Nie wiem jakie są twoje umiejętności, ale zawsze będą za małe, tak jak u wszystkich. Przeczytaj moją sygnaturkę. smile.gif

Co do koszulki to nie wiem co ma forum php do designu koszulki? Całość trochę mdła i bez życia. Nic ciekawego.

PS Po co ci taka koszulka? tongue.gif
piotrooo89
koszulka moje zdanie założyłbym ja tylko do pracy na budowie... w paincie też potrafię na obrazek nanieść tekst napisany arialem.... ooo sory jestem już PRO, może nie geniusz tak jak Ty ale PRO.
Artu123
Nie oceniajcie tego co ja zrobiłem tylko całość ...
kajzur
Taka chodząca reklama samego siebie haha.gif Koszulka jak koszulka ;p Bez rewelacji, ale ogólnie bym założył, gdyby tam były moje dane ;>
Shadowsword
Za stówkę to podczas promocji mogę kupić trzy koszulki w Diversie i jeszcze mi na czekoladę starczy.
Artu123
Tu nie chodzi mi o reklamę

U mnie w szkole nikt nawet nie wie co to jest xHtml .

Po prostu, żeby taką fajną koszulkę mieć i z napisami .

PRO zmieniłem na GEEK
Kildyt
Cytat(Artu123 @ 12.05.2009, 16:42:16 ) *
Tu nie chodzi mi o reklamę

Po prostu, żeby taką fajną koszulkę mieć i z napisami .

PRO zmieniłem na GEEK

Ale co z tego, że w szkole nikt nic nie wie o html-u? Czy to jest nakaz znania tego języka? Każdy rozwija swoje zainteresowania i nie musi się z tym obnosić na cały świat.

Jednym słowem: daj sobie siana.
Artu123
Cytat(Kildyt @ 12.05.2009, 16:46:01 ) *
Ale co z tego, że w szkole nikt nic nie wie o html-u? Czy to jest nakaz znania tego języka? Każdy rozwija swoje zainteresowania i nie musi się z tym obnosić na cały świat.

Jednym słowem: daj sobie siana.

Tylko pisałem, że nie chodzi mi o reklamę . Czytaj ze zrozumieniem . A to co napisałem , że nikt o tym nie wie to tylko jeden z kilku powodów dlaczego ta koszulka to nie reklama .
Fishu
Masz 13 lat - więc 6 klasa podstawówki. Uważasz, że jesteś geniuszem w tym co robisz, no to życzę powodzenia. Lecz chodzenie w takiej koszulce nie doda Ci umiejętności, może satysfakcji przez określony czas. A i jeszcze coś, z kąd wiesz, że w twojej szkole nikt nie wie co to jest xHtml ? W takim razie, jeżeli chcesz w niej chodzić do szkoły, to dzieki napisowi PRO Webmaster niezbyt chyba się wywyższysz winksmiley.jpg. Nie chcę być nie miły, ale ja bym nie płacił tyle kasy za jedną koszulkę. Za te pieniądze na twoim miejscu, kupił bym ciekawe książki o programowaniu i się dokształcał.
Kildyt
Ja w przeciwieństwie do poprzednika jestem niemiły bo nie lubię osób, którzy nie uczą się i nie mają pokory, a myślą, że są najlepsi. Nie chcę ci dowalić, a pomóc, bo takie nastawienie nie uczyni cię lepszym programistą.

Jeżeli chcesz propagować programowanie w szkole to załóż kółko webmasterskie. smile.gif
Artu123
Cytat(Kildyt @ 12.05.2009, 16:55:06 ) *
Ja w przeciwieństwie do poprzednika jestem niemiły bo nie lubię osób, którzy nie uczą się i nie mają pokory, a myślą, że są najlepsi. Nie chcę ci dowalić, a pomóc, bo takie nastawienie nie uczyni cię lepszym programistą.

Jeżeli chcesz propagować programowanie w szkole to załóż kółko webmasterskie. smile.gif

Gdzie pisałem , że jestem najlepszy ?

Chyba nie napisze na koszulce

najgorszy webmaster ...

Zmieniłem PRO na GEEK .
osl
niby nie napisałeś że jesteś najlepszy.
ale po sposobie w jakim się wypowiadasz widać że nie masz pokory.

Nie chcę Cię zrażać - masz 13 lat, stosunkowo nieźle zaczynasz (równoległy topic na temat kodowania). Ale mimo wszystko widać, że strona robiona jest przez kogoś bardzo niedoświadczonego.

Co do koszulki - skąd na Boga za nią 100zł? Dużo za dużo.
Artu123
Cytat(osl @ 12.05.2009, 17:02:09 ) *
Co do koszulki - skąd na Boga za nią 100zł? Dużo za dużo.

Może dobry materiał .

http://www.spreadshirt.net/pl/PL/Stworz-ko...amodzielnie-59/

to adres jakby co .
Fishu
Dobra, zakopmy topór wojenny, niech zagości spokój w tym temacie winksmiley.jpg Dobrze, że masz ambicje, lecz ta koszulka to lekka przesada winksmiley.jpg. A co do programowania, ile już się tym zajmujesz i jakie znasz mniej więcej języki (oraz na jakim poziomie) ? Zadałem to pytanie, ponieważ może i jesteś geniuszem ;p
Shadowsword
Nie lepiej sobie kupić kubek programatora i się na stołówce wozić? 
Artu123
Cytat(Fishu @ 12.05.2009, 17:04:38 ) *
Dobra, zakopmy topór wojenny, niech zagości spokój w tym temacie winksmiley.jpg Dobrze, że masz ambicje, lecz ta koszulka to lekka przesada winksmiley.jpg . A co do programowania, ile już się tym zajmujesz i jakie znasz mniej więcej języki ? Zadałem to pytanie, ponieważ może i jesteś geniuszem ;p

- PHP
- XHTML
- CSS
- JAVASCRIPT w oparciu o framework jQuery
- AJAX

Tak 2,5 lata interesuję się stronami www a programuje je około 1,8 lata . Jak miałem 11 lat to zacząłem tworzyć pierwsze strony WWW .
pyro
Cytat(Fishu @ 12.05.2009, 17:04:38 ) *
A co do programowania, ile już się tym zajmujesz i jakie znasz mniej więcej języki ? Zadałem to pytanie, ponieważ może i jesteś geniuszem ;p

Źle zadane pytanie. Ktoś może umieć zrobić `print('Hello World!');` i się chwalić jaki to z niego programator.

Tak też pewnie jest w przypadku Artu123, ale nie mówię, że tak na pewno jest. Po prostu się domyślam winksmiley.jpg
Artu123
Cytat(pyro @ 12.05.2009, 17:11:42 ) *
Źle zadane pytanie. Ktoś może umieć zrobić `print('Hello World!');` i się chwalić jaki to z niego programator.

Tak też pewnie jest w przypadku Archo, ale nie mówię, że tak na pewno jest, po prostu się domyślam winksmiley.jpg

Miałeś na myśli Artu ?

Jeszcze byś się zdziwił .

Na początku byłem zmuszony zakodować lay na swoją stronkę i zakodowałem i tak z 2 miesiące bawiłem się z xHtml , a później cały czas php się uczyłem , teraz zaś zacząłem doszkalać się xHtml .
Fishu
No widzisz, czyli coś z Ciebie może być. Co do kubka, szczerze to tak jak z koszulką, jak masz nadmiar kasy to możesz kupić winksmiley.jpg Osobiście Ci polecam dokształcać się, napisałeś ogólnie o php, lecz polecam Ci poczytać o OOP, i innych przydatnych funkcjach dodatkowych. Co do koszulki / kubka, uzgodnij to z rodzicami winksmiley.jpg
piotrooo89
Twoje posty zdradzają Twój wiek. widać jak argumentujesz swoje wywody, jak napisał pyro możesz znać podstawowe funkcje języków ale przyjdzie problem w którym będziesz musiał wykorzystać matematykę o której w 6 klasę podstawówki można pomarzyć i co zrobisz dalej będziesz geniuszem?

sory że spytam za co płacić 100zł? ja robiłem sobie koszulki to za koszulkę polo z nadrukiem (było to logo, ociupinke mniejsze) dałem 45zł.
Moli
Nie dość że brzydka ta koszulka to i droga, lepiej kup kubek programatora smile.gif Ps geniuszem nie jestes, skoro piszesz posty o pomoc na forum smile.gif
matixrr
Ja bym tej koszulki nie kupil ze wzgledu na cene a kubka ze wzgledu na napis Programator...

No chyba ze jako prezent na Dzien Matki aby mogla nim wsypywac proszek do pralki... Nie rozumiem dlaczego umieszczono na nim napis Programator...
SHiP
Cytat(Artu123 @ 12.05.2009, 14:42:16 ) *

Ok. Nie chcę się czepiać zdań logicznych ale widzę tu pewien paradoks winksmiley.jpg.

Koszulka zdecydowanie za droga. Ja kiedyś kupiłem jakąś czarna za 15zł + kilka złotych nadruk w studio reklamy. Do tej pory jest w całkiem dobrym stanie. Kubek programatora hmm... Sam nie mam więc nie będę się wypowiadał winksmiley.jpg.
Shadowsword
Cytat
Nie rozumiem dlaczego umieszczono na nim napis Programator...

Jeden z moich kolegów wymyślił, że może chodzi o połączenie programisty z amatorem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.