Witam,

Poszukuje programisty do stałej współpracy, najlepiej z Warszawy lub okolic.
Jestem w trakcie rejestracji spółki z o.o

Projekt który będziemy razem realizować nie dotyczy stricte rynku internetowego. Internet będzie jedynie kanałem przepływu informacji.
Sam produkt jest usługą dla dokładnie określonej grupy docelowej. Startowałem z tym projektem w konkursie CambridgePython na innowacyjne biznesplany. Dotarłem do finału po którym były spotkania z inwestorami. Jeden z nich był zainteresowany dofinansowaniem (fundusz venture capital), jednak postanowiłem że lepiej wciągnąć do spółki programiste niż oddawać funduszowi 50% akcji smile.gif

Dokładny opis projektu, wyliczenia itp pokaże na spotkaniu po wcześniejszym podpisaniu klauzuli poufności.

Co do wynagrodzenia. Tworzymy razem produkt, wprowadzamy go na rynek, zarabiamy. Osoba która podejmie się współpracy otrzymuje część udziałów w firmie. Jak więc widać wynagrodzenie (wg mnie bardzo, bardzo godziwe) pojawi się po wprowadzeniu produktu na rynek. Ogólnie rzecz biorąć - jesteśmy wspólnikami.

Wymagania?
Oczekuję napisania dość skomplikowanego oprogramowania przy wykorzystaniu PHP + MySQL lub innej bazy danych. Umiejętność programowania aplikacji dla Windows byłaby dodatkowym atutem. Jak pisałem wcześniej najlepiej by było gdybyś mieszkał w Warszawie lub okolicach, jednak to nie jest konieczność.

Podsumowując poszukuję wspólnika odpowiedzialnego za kwestie programistyczne do projektu który zainteresował fundusze Venture Capital.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy - biuro(at)globalit.pl
W mailu proszę opisać swoje umiejętności oraz podać przykładowe realizacje.

Pozdrawiam,
Grzegorz Klusek