Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]poprawianie ie6
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ilkar
Hej

Czy używał ktoś z Was js ze strony http://code.google.com/p/ie7-js/ questionmark.gif

Mam viste i zainstalowałem sobie IETester i pod wersją ie6 wyskakują mi błędy przy ładowaniu plików js ze strony podanej powyżej.

Nie wiem, czy IETester źle interpretuje te pliki, czy są one złe. Nie mogę sprawdzić jak stronka z tymi poprawkami zachowuje się na normalnym ie6, bo nie moge zainstalować ie6 z oczywistych powodów.
thomas2411
Zainstaluj sobie Multiple Internet Explorer
ilkar
Cytat(thomas2411 @ 17.06.2009, 09:57:44 ) *
Zainstaluj sobie Multiple Internet Explorer

Niestety Multiple nie działa na Windows Vista...
erix
Cytat
Mam viste i zainstalowałem sobie IETester i pod wersją ie6 wyskakują mi błędy przy ładowaniu plików js ze strony podanej powyżej.

Jakie błędy?

Coś mi się przypomina, że na stronie autora IETester była w Wiki opisana podobna sytuacja, ale nie mam 100% pewności.
ilkar
Cytat(erix @ 17.06.2009, 11:02:20 ) *
Jakie błędy?

Coś mi się przypomina, że na stronie autora IETester była w Wiki opisana podobna sytuacja, ale nie mam 100% pewności.

tak była, ale jest to troche nie do rozwiazania, a IETester działa, tylko nie mam pewnosci na ile poprawnie...

Cytat(erix @ 17.06.2009, 11:02:20 ) *
Jakie błędy?

Właściwie to bardziej mnie interesuje, czy poprawki do ie6 nie działają z powodu złego programu (IETester), czy poprostu nie działają...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.