Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zdalna] Poszukuje Programisty PHP/SQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
KoverPL
Witam, potrzebuje osoby ktora podlaczy skrypt pod moja strone, ogolnie chodzi mi o najprostrzy w swiecie skrypt ktory zostanie podlaczony pod moj layout, mysle ze godzinka pracy wystarczy. Platnosc paypal, prosze nie pisac PW, podajcie swoje ceny w temacie.

Pozdrawiam.
ayeo
Witam!

Temat przenoszę do odpowiedniego działu. Poza tym proszę podać więcej szczegółów bo "godzinka pracy" to troszkę za mało. Jak ktoś to ma wycenić?

Pozdrawiam!

PS Zgłaszam swoją kandydaturę za 300zł
kubel-junior
to ma być jakas licytacja questionmark.gif hmmm ... to ja moge zrobić za 299 winksmiley.jpg hehe
topgun777
180zł
in5ane
A do mnie napisz na GG: 6016607 i konkretni porozmawiamy.
KoverPL
A wiec do zrobienia:

skrypt ktory umozliwia pobieranie piosenek z youtube i innych serwisow, dla przykladu, potrzebuje go dopasowac pod stronke http://www.pobieralka.pl

Wystarczy chyba godzinka aby takie cos zrobic ?

Pozdrawiam.
ayeo
~KoverPL, powiedz, że sobie robisz jaja, proszę!

Pozdrawiam!
itsme
moja jedna 1 kosztuje 100 PLN zrobie CI to w 15 minut z 25 PLN ....
i mowie calkiem powaznie ...
LOL
KoverPL
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie.
itsme
Cytat(KoverPL @ 20.06.2009, 14:54:35 ) *
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie.

no wlasnie zastanawiam sie dlaczego spolecdznosc php.pl jest taka wobec takich ogloszen ?
moze dlatego ze nie lubi gdy jakiś laik wciska im kit o tym że to tylko godzinka ...

a że jesteś laikiem to widać ...

- nie wiadomoja jak wyglada grafika (PSD?questionmark.gif) czy pokrojona ?
- jezeli nie pokrojona to oznacza ze poswiecic trzeba czas na stworzenie xhtml js css a to zajmuje tez okreslony czas
- wdrozenie grafiki ... dwa slowa ale ile znaczen ... do jakiego systemu ? jakiego frameworka a moze cms-a ... a moze cos Twojego ...

nie chce mi sie wiecej pytan zadawac gdyz szkoda mojego i innych czasu na Twoje obrazone stanowisko ... jednakze zastanawiajace jest jedno jak to sie dziejje ze na wszystkich polskich forach sa dla Ciebie bezczelni i aroganccy .... moze dostosowuja się do Ciebie ....

nie pozdrawiam
KoverPL
No raczej lize dupe jeden drugiemu, a innych uzytkownikow traktuja jak smieci. Skoro jestem laik i moglem nie wiedziec ze taka praca moze zajac dluzej to dlaczego nie mogliscie napisac "ale taka praca zajmie na pewno wiecej niz godzine" a nie od razu ze jestem smieszny itd... ludzie to wy jestescie smieszni.

Wielcy Panowie wyksztalceni mocni w gebie przez internet.

Chodzi o to:

http://www.pobieralka.pl

to nie jest cms, 1 skrypt na razie jets tam dodany ktory umozliwia pobieranie z wrzuty a ja chce dodac wiecej skyptow takich tlkyo ze dzialaly jak http://www.keepvid.com

to jak, ktos chetny ?
in5ane
No napisz do mnie na GG: 6016607.
askone
Witam

Pozwolę sobie na mały off-topic w temacie przedmiotowej strony... Przy okazji podpinania skryptu warto byłoby poprawić liczne literówki, uzupełnić polskie znaczki... Trochę tego jest winksmiley.jpg

Pozdro
KoverPL
a jaki masz staz z php ?
trucksweb
@koverPL wez sie czlowieku opamietaj, jaja sobie robisz ?
Moze i ejstes laikiem ale domyslam sie ze choc troche myslisz ?!
Albo:
Cytat
A wiec do zrobienia:

skrypt ktory umozliwia pobieranie piosenek z youtube i innych serwisow, dla przykladu, potrzebuje go dopasowac pod stronke http://www.pobieralka.pl

-czarno na bialym napisane- DO ZROBIENIA, czyli napisania a nie do wdrozenia cos co ejst juz napisane ! poszukujesz osoby/firmy albo

-
Cytat
a jaki masz staz z php ?

albo... robisz sobie tutaj jakis casting ?! BTW. po polsku piszac to staz mozna miec np w firmie a nie z php, z php to mozna miec doswiadczenie !

Nie napisales nic konkretnego i wymagasz jakis rzeczowych wypowiedzi ? i w dodatku w postaci watkow ? LOL !
KoverPL
domyslam sie ze tutaj 80 % odpowiedzi w tematach to jets poprawjanie i wysmiewanie ludzi nie ?

dobra mam w dupie za przeproszeniem wasza pomoc, papa winksmiley.jpg
itsme
i moderka na posty + 10% warn

30 tys userow ty jeden pokrzywdzyny CIebie jedynego wszyscy zle traktuja ...

nie do zobaczenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.