Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję programistów php
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
artur1607
Witam wszystkich. Poszukuje programistów php do stworzenia większego portalu aukcyjnego. Proszę o odpowiedz wszystkich zainteresowanych wraz z ceną. Przy tworzeniu portalu będzie brało udział paru programistów oraz grafik.
mike
<ironia>Mam samochód. Zgadnij jaki kolor. Podpowiem: marka to Audi.</ironia>

Kompletnie idiotyczne ogłoszenie.
pyro
Tłumaczać mike'a na bardziej przyjazny dla człowieka język:

Przysyłać oferty z ceną... ale ceną za co... `portal aukcyjny` naprawdę nic nie oznacza. Nie wiadomo do czego ktoś ma się zgłaszać.

// @nospor (DOWN), nie chodzi o samą cenę, ale o to do czego ktoś ma się zgłaszać...
nospor
ale wy nie domyslni.... autor tematu pyta przeciez o cene za godzine waszej pracy smile.gif
No i teraz niezaleznie od tego ile czasu bedziecie to robic: godzina, tydzien, miesiac , czy rok, to podając przykladowo 50zl za godzine i tak wyjdziecie na swoje
mike
A skąd mam wiedzieć czy jestem zainteresowany? Na podstawie czego? tongue.gif
Jaka jest różnica pomiędzy "większym portale aukcyjnym" a "mniejszym portale aukcyjnym"?

I dlaczego to ma być portal a nie serwis?

Szkoda czasu.
nospor
oj tam mike, czepiasz sie winksmiley.jpg
jak mowilem: dac cene 50-100zl za godzine i co cie bedzie interesowac czy to bedzie serwis czy portal. placą ci za godzine a nie za tematyke winksmiley.jpg

Cytat
nie chodzi o samą cenę, ale o to do czego ktoś ma się zgłaszać...
No jak to do czego? Do portalu aukcyjnego winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.