Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje wspolnikow.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kamioool
Szukam ludzi do współpracy. Chce stworzyć portal, nie mam sprecyzowanej tematyki.
Poszukuje grafika i programisty php.
Wiecej info na GG: 2742827.
kyno
Wątpię żeby się ktoś zgłosił bo to brzmi tak:

Chce zbudować dom, nie wiem z ilu kondygnacji ma się składać.
Poszukuje budowlańców i osób które dostarczą materiał.
mike
A ja widzę gościa, który nie ma kompletnie pojęcia co chce robić.
Nie ma pomysłu więc o czym w ogóle mowa?
Nie ma wiedzy więc poszukuje programisty, który poprowadzi go za rączkę i napisze za niego.
A zarabiać będziemy 50/50 "jak tylko serwis zacznie przynosić zyski" z reklam.

Dziecinna oferta. Powinno się takie wywalać do kosza lub na Humor.

A i to jest najlepsze:
1. (...) nie mam sprecyzowanej tematyki;
2. Więcej info na GG: 2742827;

Więcej info o czym?
Juzef
Proste. "Szukam jeleni, którzy nie tylko stworzą mi portal, ale jeszcze wymyślą, o czym ma on być."
phpion
Rozmawiałem dla draki z kolegą kamioool na gg i jest jak mówicie: nie ma pomysłu, nie ma umiejętności - po prostu jest. Zapisał sobie mój nr gg i obiecał (zagroził?), że odezwie się za jakiś czas żeby pokazać mi co straciłem. Cóż, poczekamy - zobaczymy, aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że już nigdy do mnie nie zaklika sad.gif

Cytat(mike @ 24.06.2009, 14:56:24 ) *
Powinno się takie wywalać do kosza lub na Humor.

Z tym się nie zgodzę! Jeżeli nie podoba Ci się ta oferta to ją olej! Może komuś akurat będzie odpowiadała więc dlaczego myślisz egoistycznie "wywalić!"? Przymierzając się do kupna samochodu również tak samo podchodzisz do aut z niższej półki? "Co to dla mnie, taniocha - do kosza! Albo na humor!".

PS: co nie zmienia faktu, że "oferta" z dupy czarodziej.gif
pyro
Po co dalej ciągniecie...?
kamioool
Nikt nikogo nie zna. I się **********.
nasty
kamiool: ogłoszenie powinno wyglądać tak:

Obejmę patronatem honorowym projekt portalu.

biggrin.gif
Wykrywacz
Cytat
Z tym się nie zgodzę! Jeżeli nie podoba Ci się ta oferta to ją olej! Może komuś akurat będzie odpowiadała więc dlaczego myślisz egoistycznie "wywalić!"? Przymierzając się do kupna samochodu również tak samo podchodzisz do aut z niższej półki? "Co to dla mnie, taniocha - do kosza! Albo na humor!".

Zgadza sie MIKE, a co jak ktoś tu wejdzie i zobaczy sens w jego pomyśle. ? Stwierdzi tak to jest portal jaki chce zrobić, ten gość ma kapitalny pomysł a ja chce mu pomóc i razem tworzyć ten zajebisty projekt. Sam się zastanawiam czy się nie zgłosić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.