Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zmoderowane]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Oblechy
Witam
Chciałem was kochani użytkownicy zapytać kilku podstawowych rzeczy..
Po 1 Czy forum [zmoderowane] jest przyjazne czy podoba wam się treść.
Po 2 Czy warto ludzi uświadamiać o takich rzeczach?

Forum ma 2 dni i mamy codziennie 2000 uników i 350 użytkowników zarejestrowanych co dla takiego forum to jest ogrom smile.gif

Chce otworzyć jeszcze forum nie powiem narazie jakie ale szukam chętnej osoby na admina..
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
blooregard
Cytat
Po 1 Czy forum [zmoderowane] jest przyjazne czy podoba wam się treść.

Zwykłe phpBB. Treść - nie, nie podoba się.

Cytat
Po 2 Czy warto ludzi uświadamiać o takich rzeczach?

To zależy od tego, czy chcą być uświadamiani. Ja na przykład nie widzę nic przyjemnego w takich rzeczach, ale, jak to mówią, jeden lubi konie, drugi, jak mu nogi śmierdzą.

Cytat
Forum ma 2 dni i mamy codziennie 2000 uników i 350 użytkowników zarejestrowanych co dla takiego forum to jest ogrom

I co utwierdza mnie w przekonaniu, ze wielu ludzi mają jednak nierówno pod sufitem ekscytując się takimi rzeczami. No, ale cóz, kutura masowa, zalew taniej papki medialnej atakujacy nas codziennie w TV, radiu, prasie i internecie, powoduje takie, a nie inne "zainteresowania". Ale to już temat dla psychologów i socjologów.
webdice
Zły dział, przenoszę.
nospor
Cytat
Zły dział, przenoszę
Przeciez to sie nie nadaje do oceny winksmiley.jpg
webdice
Nie zauważyłem że skórka również gotowa. Adres moderuje bo w tej sytuacji jest to bardziej reklama.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.