Cytat(wookieb @ 26.06.2009, 08:52:33 )

Jak z konwersją na flv? Ściagasz tylko w takim formacie czy sami konwertujecie po stronie serwera?
Warto by było zainwestować we własny player .flv
Filmy pobierane są z zewnętrznego źródła z YouTuba. Za konwersję odpowiada wtyczka Viper's Video Qiucktags i dodany do niej player FLV. Strona dopiero działa od trzech dni, jeżeli zauważę duże zainteresowanie tym serwisem to jeszcze wiele zmieni się na stronie. Co do player, spełnia on moje wymagania w 100%.
Cytat(singles @ 26.06.2009, 09:07:49 )

Zgadzam się z pozytywnymi opiniami poprzedników.
Do designu od siebie dodałbym, że moim zdaniem menu kategorii filmów za mało się wyróżnia.
Jeśli chodzi o usability:
Nie chciałem popsuć klimatu strony i dałem delikatne rozświetlenie pod menu kategorie.
Cytat
* wydaje mi się, że carousel na górze powinien kręcić się w kołko - teraz po 3 elemencie wraca do pierwszego - proponuje rozwiązanie takie jak
tutaj Ze zrobieniem czegoś takiego nie ma najmniejszych problemów, lecz taki sposób navigacji jakoś najbardziej przypadł mi do gustu. Ale w wolniej chwili przetestuję twój pomysł.
Cytat
* kliknięcie na obrazek filmu nie działa jak link
Wykonam, też mnie to od jakiegoś czasu delikatnie denerwuję.
Cytat
* ajax suggest w szukajce pozytywnie wpłynąłby na proces wyszukiwania
Pewnie masz rację, wszystko zależy od zainteresowania tym serwisem. Jest to jak dla mnie nowa tematyka i do końca nie wiem jak popularne są tego typu strony. Jeżeli serwisem zainteresują się internauci, to wprowadzę jeszcze wiele zmian.
Zamieściłem również muzykę do filmu pod jednym z trailerów (link poniżej). Co myślicie o moim pomyśle?
Przykładowa strona:
Noc w muzeum 2Wtedy byłby komplet