szafran86
28.06.2009, 22:09:17
Jak w temacie.
Sprzedam kupon promocyjne na reklamę w Google AdWords. Wartośc kuponu to 200zł
Ja sprzedam za 120zł.
Pozdrawiam
nexis
28.06.2009, 22:17:45
Przecież taki kupon można dostać za grosze, a nawet za darmo, więc nie liczyłbym na to, że ktoś się skusi.
To ja dam lepszą ofertę: oddam kupon Google AdWords o wartości 300 zł za darmo!
kwiateusz
29.06.2009, 15:50:34
na allegro chodza góra po 40zł jak juz :]
Adseo
29.06.2009, 22:32:44
Witam,
nie polecam praktykowania tego typu aukcji na dłuższą metę, a już na pewno przestrzegam tych co połakomią się na wasze oferty. Takie zabawy są niezgodne z regulaminem przyznawania kuponów Adwords. Może Wam się to wydawać dziwne, ale z doświadczenia znam przypadki, które równie chętnie jak wy sprzedajecie, wykupiły kupony i nie poszalały zbyt długo. Konto zostało zbanowane i tyle widziały swoje nowo uruchomione reklamy.
Ciupaska
29.06.2009, 23:31:10
Nie uważam żeby oferty kolegów, naruszały regulamin AdWords.
Niczym poza ceną się nie różnią, a jeśli został kupiony, czy otrzymany w jakiejś promocji, mozna sobie z nim zrobić wszystko, więc za przeproszeniem nie PiDol głupot gościu
// proszę kulturalniej na przyszłość
// takie odzywki nie są tutaj mile widziane
// ayeo
Adseo
10.07.2009, 10:39:45
Cytat(Ciupaska @ 30.06.2009, 00:31:10 )

Nie uważam żeby oferty kolegów, naruszały regulamin AdWords.
Niczym poza ceną się nie różnią, a jeśli został kupiony, czy otrzymany w jakiejś promocji, mozna sobie z nim zrobić wszystko, więc za przeproszeniem nie PiDol głupot gościu
Podstawową zasadą jest "nie odsprzedawanie kuponów" nieważne jak się go nabędzie (
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12...mp;#entry632123 ). Czy jest to łamane w tym wypadku? Owszem. Wiec inne kwestie jak obniżanie ceny nie ma znaczenia.
szafran86
21.07.2009, 23:44:15
Ok, bez nerwów Panowie.
Dostałem... a że jestem z Polski

to chciałem zarobić, nie wiem po ile stoją i właściwie to nic na ten temat nie wiem. Jeśli ma to komuś zaszkodzić to już nie sprzedaję.
Oferta nie ważna, dla mnie temat zamknięty.
masterhunter
31.07.2009, 19:03:59
Witam.
Sprzedam Startowy kupon promocyjny adwords o wartości 200 pln.
Ważny do 31.08.2009r.
UWAGA:
*Kod promocyjny może zostać użyty tylko na kontach AdWords w ciągu 14 dni od ich założenia. Kupon można wykorzystać na reklamy AdWords. Każdemu klientowi przysługuje jeden kod promocyjny. Klient musi pochodzić z Polski. W zależności od preferowanych opcji rozliczeń zostanie pobrana opłata aktywacyjna w wysokości 20 pln lub odpowiednio zostanie zmniejszona kwota kredytu. Pełne warunki wykorzystania kuponów promocyjnych znajdują się na stronie www.google.pl/intl/pl/adwords/coupons/terms.html
Przelew na konto w mBank.
Cena: 45zł
Możliwość wystawienia aukcji na allegro.
Pozdrawiam.
janek
Proszę nie robić z ludzi idiotów. Te kupony można zdobyć całkowicie za darmo. Poza tym jak, pewnie przeczytałeś wyżej, odstąpienie/odsprzedanie kuponu jest niezgodne z zasadami promocji Google. Dostajesz więc ostrzeżenie za bezczelną próbę wyłudzenia.
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.