Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam kupon do Google AdWords
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
szafran86
Jak w temacie.

Sprzedam kupon promocyjne na reklamę w Google AdWords. Wartośc kuponu to 200zł

Ja sprzedam za 120zł.

Pozdrawiam
nexis
Przecież taki kupon można dostać za grosze, a nawet za darmo, więc nie liczyłbym na to, że ktoś się skusi.

To ja dam lepszą ofertę: oddam kupon Google AdWords o wartości 300 zł za darmo! smile.gif
kwiateusz
na allegro chodza góra po 40zł jak juz :]
Adseo
Witam,

nie polecam praktykowania tego typu aukcji na dłuższą metę, a już na pewno przestrzegam tych co połakomią się na wasze oferty. Takie zabawy są niezgodne z regulaminem przyznawania kuponów Adwords. Może Wam się to wydawać dziwne, ale z doświadczenia znam przypadki, które równie chętnie jak wy sprzedajecie, wykupiły kupony i nie poszalały zbyt długo. Konto zostało zbanowane i tyle widziały swoje nowo uruchomione reklamy.
Ciupaska
Nie uważam żeby oferty kolegów, naruszały regulamin AdWords.
Niczym poza ceną się nie różnią, a jeśli został kupiony, czy otrzymany w jakiejś promocji, mozna sobie z nim zrobić wszystko, więc za przeproszeniem nie PiDol głupot gościu

// proszę kulturalniej na przyszłość
// takie odzywki nie są tutaj mile widziane
// ayeo
Adseo
Cytat(Ciupaska @ 30.06.2009, 00:31:10 ) *
Nie uważam żeby oferty kolegów, naruszały regulamin AdWords.
Niczym poza ceną się nie różnią, a jeśli został kupiony, czy otrzymany w jakiejś promocji, mozna sobie z nim zrobić wszystko, więc za przeproszeniem nie PiDol głupot gościu

Podstawową zasadą jest "nie odsprzedawanie kuponów" nieważne jak się go nabędzie ( http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12...mp;#entry632123 ). Czy jest to łamane w tym wypadku? Owszem. Wiec inne kwestie jak obniżanie ceny nie ma znaczenia.
szafran86
Ok, bez nerwów Panowie.

Dostałem... a że jestem z Polski winksmiley.jpg to chciałem zarobić, nie wiem po ile stoją i właściwie to nic na ten temat nie wiem. Jeśli ma to komuś zaszkodzić to już nie sprzedaję.

Oferta nie ważna, dla mnie temat zamknięty.
masterhunter
Witam.
Sprzedam Startowy kupon promocyjny adwords o wartości 200 pln.

Ważny do 31.08.2009r.

UWAGA:
*Kod promocyjny może zostać użyty tylko na kontach AdWords w ciągu 14 dni od ich założenia. Kupon można wykorzystać na reklamy AdWords. Każdemu klientowi przysługuje jeden kod promocyjny. Klient musi pochodzić z Polski. W zależności od preferowanych opcji rozliczeń zostanie pobrana opłata aktywacyjna w wysokości 20 pln lub odpowiednio zostanie zmniejszona kwota kredytu. Pełne warunki wykorzystania kuponów promocyjnych znajdują się na stronie www.google.pl/intl/pl/adwords/coupons/terms.html

Przelew na konto w mBank.

Cena: 45zł

Możliwość wystawienia aukcji na allegro.

Pozdrawiam.
janek
ayeo
Proszę nie robić z ludzi idiotów. Te kupony można zdobyć całkowicie za darmo. Poza tym jak, pewnie przeczytałeś wyżej, odstąpienie/odsprzedanie kuponu jest niezgodne z zasadami promocji Google. Dostajesz więc ostrzeżenie za bezczelną próbę wyłudzenia.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.