Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Proszę o opinię
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
raak07
Proszę o opinię
Tej strony
Pozdrawiam
Spawnm
zrób aby baner prowadził do index / menu i wywal tą ikonkę menu
Cysiaczek
Podstawowa sprawa. Absolutne minimum - Gdzie ja jestem, gdy wejdę na tą stronę? Co to za firma? Co masz do zaoferowania?
bim2
Jakieś podpisy pod obrazkami, bo czasami ciężko zrozumieć co ktoś miał na myśli.
MrDaniel
Trochę ubogo i jak koledzy wcześniej wspomnieli nieczytelnie...
Shadowsword
Wchodzę na stronę, naciskam na pierwszy lepszy obrazek. Następnie chce zobaczyć co było pod innym obrazkiem, zjeżdżam na dół i... muszę nacisnąć przycisk wstecz. To już bliżej mam do X'a i właśnie tam naciskam....

Weź daj, żeby to menu było na wszystkich podstronach. Najlepiej za pomocą <?php include(); ?> to nie będziesz musiał go zmieniać na każdej podstronie jak dodasz podpisy ^^ Albo popraw to małe menu co jest na dole, żeby było bardziej widoczne.
Kildyt
Poprzeglądaj sobie kilka stron podobnej tematyki i domyśl się co ci brakuje.
Strona bardzo kiepska.

PS Link o treści "Tej strony" nie jest zbyt poprawny.
raak07
Dziękuję wszystkim, za zainteresowanie i (p)odpowiedzi(uwagi).
Pozdrawiam
mip
Kilka uwag:
  • Kilka drobnych (np brak atr. "alt" w grafikach) błędów składni HTML
  • Na wszystkich podstronach szerokość jest niepotrzebnie rozciągnięta do 1263px
  • dolne menu za słabo widoczne;
  • mimo iż korzystasz z zewnętrznych plików css praktycznie dla każdego elementu definiujesz styl w html (trochę to zaśmieca kod)
Polecam zainstalowanie kilku pluginów do FF (firebug, validator HTML, web developer), naprawdę pomagają w pracy smile.gif
pyro
  1. <div align="center">
  2. <div id="logo"></div>

Używasz zdeprecjonowanego atrybutu, a zaraz potem prawidłowo sformatowanego za pomocą css. Albo w te albo `we wte`.
f1xer
hmm ja wiem że FF ma domyślnie białe tło ale nie zawsze tak jest smile.gif np IE ma szare i wtedy jak się wejdzie na tą stronkę to są sobie białe kwadraciki na szarym tle, radzę ustawić background-color na #fff w body. A prócz tego to ten flash mi się nie podoba taki przycisk "menu" możesz spokojnie zrobić w JS zresztą całe menu dałoby się spokojnie zrobić w JS a tak to jak nie mam flasha to se nie pooglądam.
raak07
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i wszystkie uwagi.
Starałem się - poprawiłem(chyba).
Kliknij Tutaj! nowy adres
Pozdrawiam
blooregard
Cytat
Starałem się - poprawiłem(chyba).

Chyba nie bardzo.
Niewiele różnic widać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.