Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: A czy Ty spełniłeś już swój obywatelski obowiązek?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sowiq
Nie samym PHP człowiek żyje. Głosujcie ludzie na Mazury, jako jeden z 7 cudów świata. http://mazurycudnatury.pl/

Dokładna instrukcja głosowania jest tutaj: http://www.jeziora.warmia.mazury.pl/o-konkursie/

Ja osobiście rozsyłam linka do wszystkich znajomych, bo cel jest IMO szczytny. Głosowanie kończy się dzisiaj o północy.
sztosz
Czemu cel jest szczytny? Potrafisz podać jakieś sensowne argumenty? Dla mnie kraina wielkich jezior w Skandynawii jest większym cudem natury niż mazury.
pyro
Znam ponad 100 miejsc, które znacznie bardziej się nadają się na cud natury. Czemu mazury o_O?
kwiateusz
Bo ja tam mieszkam, nie głosujesz = ban!

btw. sam nie głosowałem chyba z lenistwa...
Moli
Zagłosowałem smile.gif Co prawda nigdy nie byłem jeszcze na mazurach, ale chciał bym biggrin.gif

#Edit
Jednak nie zagłosowałem, za dużo roboty. Ale liczą się intencje smile.gif
sowiq
Cytat(sztosz @ 7.07.2009, 11:59:22 ) *
Czemu cel jest szczytny?
Bo jak Mazury będą cudem natury, to będzie do nas przyjeżdżało więcej turystów, których będziemy mogli doić... Muahahaha cool.gif
A poza tym uważam że warto mieć coś, co jest najlepsze na całym świecie (chociażby większością subiektywnych opinii).

@kwiateusz,
masz okazję się poprawić smile.gif
Spawnm
Ktoś już pisał bota do głosowania tongue.gif
dr_bonzo
Cytat
A poza tym uważam że warto mieć coś, co jest najlepsze na całym świecie (chociażby większością subiektywnych opinii).

LOL, jak cos jest najlepsze to jest.
Nie stanie sie lepsze od nagonki na klikanie "glosuj".
sowiq
Chodziło mi bardziej o najlepsze = pierwsze w rankingu.
dr_bonzo
A czym to sie rozni?
sowiq
Cytat(dr_bonzo @ 7.07.2009, 12:50:18 ) *
Nie stanie sie lepsze od nagonki na klikanie "glosuj".
Tym smile.gif
dr_bonzo
Cytat(sowiq @ 7.07.2009, 13:14:42 ) *
Tym smile.gif

Cytat
Pozostałe 6 głosów oddaj wg uznania. Prosimy nie oddawać głosów na innych kandydatów w kategorii - Landscape, Ice Formations

UHM...
pyro
Cytat(sowiq @ 7.07.2009, 12:39:30 ) *
Bo jak Mazury będą cudem natury, to będzie do nas przyjeżdżało więcej turystów, których będziemy mogli doić... Muahahaha cool.gif

Chyba żartujesz

Mogą co najwyżej wykupić te ziemie, a ja osobiście wolę, żeby pozostały polskie.
Pawel_W
ja jestem z małopolski i zagłosowałbym na Tatry, ale skoro ich nie ma to nie zagłosuję wcale tiredsmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.