Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Problem z Google Chrome przy przesylaniu danych do bazy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kapitannemo
Witam!
mam taki oto kod
CODE
if ($_GET['act'] == adduser) {
echo"
<div id=\"container\">
<div id=\"container3\">
<div id=\"blog_add\">
<form method=\"post\" action=\"?act=adduser\">
<fieldset>
<label class=\"info\">Nazwa użytkownika:</label>
<label class=\"email\"><input type=\"text\" name=\"user\" value=\"".$_POST['user']."\"/></label>
<label class=\"info\">Status:</label>
<label class=\"info\">E-mail użytkownika:</label>
<label class=\"email\"><input type=\"text\" name=\"mail\" value=\"".$_POST['mail']."\"/></label>
<label class=\"info\">Powtórz e-mail:</label>
<label class=\"email\"><input type=\"text\" name=\"mail2\" value=\"".$_POST['mail2']."\"/></label>
<label class=\"info\">Hasło:</label>
<label class=\"email\"><input type=\"password\" name=\"pass\" /></label>
<label class=\"info\">Powtórz hasło:</label>
<label class=\"email\"><input type=\"password\" name=\"pass2\" /></label>
<label class=\"guzik3\"><input type=\"hidden\" name=\"stat\" value=\"admin\"/><input name=\"submit\" type=\"image\" src=\"images/dodaj_guzik.gif\" onclick=\"this.form.submit()\"></label>
</fieldset>
</form>";

if(isset($_REQUEST['submit_x'])) {
tutaj mi pobiera dane z formularza i dodaje do bazy
}
}

W FF, Operze i IE działa mi to wszystko normalnie natomiast w przegladarce google po kliknieciu w guzik dodaj nic sie nie dzieje przeladowuje mi tylko strone, nie wyskakuja zadne bledy poprostu nic sie nie dzieje. Ma ktos jakies rozwiazanie na to?

Pozdrawiam
viking
A gdzie masz to submit_x? Nie możesz zwykłego inputa zrobić? Po co ci JS w tym wypadku?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.