Cytat(mike)
Nie. Nie zrozumiałeś tego co napisałem.
Powiedziałem, że to koszt ok. pół samochodu nie mówiąc jaki to samochód ponieważ to obrazuje Twoją "specyfikację", na podstawie której chcesz wyceny.
Powiem Ci jaki samochód, jak Ty podasz nam niezbędne minimum do wyceny.
jedak uprę się przy tym, że jednak da się zrobić wycenę. Ktoś mi dokonał wyceny na podstawie mojego opisu. tak jak wyedytowałem posta powyżej:
"Wystarczają mi inne odpowiedzi, które uzyskałem z różnych innych źródeł. Napisałem dlatego, że na podstawie mojego opisu da się zrobić wycenę "mniej więcej" i to nie w przedziale 700zł - nieskończoność."
Dodam jeszcze że to nie jest wycena co do złotówki, ale też nie w stylu "1000zł - 5000zł". Oczywiście cena może się podnieść, lub spaść, dlatego jest jakiś rozsądny przedział w którym się waha.
Cytat(mike)
Ponieważ za taką kasę to dostaniesz śmiecia. Ta praca będzie dużo więcej warta. Za 700 PLN dostaniesz tylko okazję wywalenia czegoś do kosza.
No widzisz, jednak da się już coś określić

Za 700zł śmieć, czyli na pewno więcej

Cytat(sowiq)
Ale nie traktuj forumowiczów, jakby nie umieli myśleć
Nie.. jeśli tak to ktoś odczuł to przepraszam. Po prostu trzeba czasami nagiąć przepisy żeby czegoś się dowiedzieć

ps.
Odchodząc od tematu stron na chwilę, a wykorzystując przenośnię z samochodem to polecam tekst
http://www.joemonster.org/art/7520/Jak-spr...-BMW-na-Allegro (można takie linki zamieszczać?)