Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML]Blad na stronie.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
szczalpi
Witam.
Posiadam oto taki kod. Wchodzac na strone pod adres Nadol w zakladke kamery, pojawia sie wpis "Nic nie znalezionio". Niestety klikajac w link kieruje mnie do zdjecia. Mialbym Prosbe o sprawdzenie ponizszego kodu, poniewaz nie wiem, w ktorym miejscu tkwi blad.
Pozdrawiam.

1. <?php
  2.                $zapytanie = "SELECT link,miasto, tresc FROM kamery WHERE miasto='".$row['miasto']."'";
  3.        $wykonaj = mysql_query ($zapytanie);
  4.  
  5.        if (mysql_num_rows($wykonaj)==0) {echo "<p><b>Nic nie znaleziono.</b></p>";}
  6.        while ($wiersz = mysql_fetch_array($wykonaj )){
  7.  
  8.            echo "
  9.          <tr>
  10.  
  11.            <b><td width=40%>".$wiersz['miasto']."</td>
  12.            <td  width=41%  class=wer><center><b><a href='".$wiersz['tresc'].",pokaz-kamery.html' >".$wiersz['tresc']."</br></a></center></td>
  13.          </tr>
  14.        ";
  15.  
  16.            ?>
  17.            <?}
  18.        echo "<td>";
  19.  
  20.        ?>
Kojak
Nie wiem w czym problem. Ten kod co podałeś jest poprawny. To znaczy ja wywołałem go u siebie na jakiejś przykładowej tabeli i wyświetla wszystko. Również na stronie nie widzę żadnych błędów.
szczalpi
Pewnie widziales jak to dziala. Kurcze nie wiem czemu tak sie dzieje. Jezeli mam kamerki odpowiadajace miastu jest ok. Musze poszperac jeszcze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.