Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Poszukuję webmasterów do stworzenia serwisu społecznościowego [większy projekt]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lukasz9646
Jak w temacie. Szukam osób znających chociaż php w stopniu zaawansowanym. Wszelkie zyski z portalu dzielone na równe części. Strona jak narazie znajduje się pod adresem http://kobylec.c0.pl . Jest to jakieś 5% prac. Możliwe, że niedługo zainwestuję w lepszy serwer. Po wszelkie szczegóły zapraszam na gg:10548232 . Projekt dopiero powstaje, więc myślę, że jest jeszcze duże pole do popisu. W założeniach ma to być portal społecznościowy, wykorzystujący najnowsze technologie.
Cypherq
No tak, wolontariat i 5% prac. Ja rozumiem, że każdy chce teraz od kiedy skończy podstawówkę trzepać kasę z reklamy internetowej, bo jest boom, ale proszę Cię... Chcesz się uczyć PHP - ucz się, rozwijaj, masz chęci, to widać. Ale Twoja strona to dopiero początek programistyczno - webmasterskiej wędrówki. Ma jakieś kodowanie z przed dziesięciolecia, chaos w kodzie, bazuje na gotowych skryptach, design również z końca XX wieku. Porywasz się z motyką na słońce, no, przykro mi, może moje zachowanie nie zostanie pochwalone przez modów, ale musiałem to powiedzieć...

Mam dość zawalania tego działu tego typu ofertami. Wszystkie wg. schematu "mam genialny pomysł, zróbmy stronę, najlepiej portal społecznościowy. Doróbmy się na nim kasy i podzielimy się zyskami."

XxX, wiek 15 lat

WTF? Czy nie można się zastanowić nad jakąś moderacją takich ofert? blinksmiley.gif
ayeo
Witam!

Całkowicie popieram przedmówcę! Zwykle nie komentujemy ofert, ale Twoja oferta to jakaś kpina! Chcąc utrzymać dotychczasowy poziom w dziale Ogłoszenia/Giełda Ofert trzeba podjąć stanowcze decyzje. Dopiero zaczynasz zabawę z programowaniem aplikacji internetowych i jeszcze wiele musisz się nauczyć (na podstawie poprzedniego tematu). Nie zdajesz sobie nawet sprawy ze skali projektu na jaki się porwałeś. Zapewne też nie zdajesz sobie sprawy jakie panują realia jeżeli chodzi o zarabianie w Internecie. Nie chcę studzić zapału, ale ten projekt jest skazany na porażkę.

Pozdrawiam!

PS Jeżeli chodzi o tagi to co to w ogóle ma być "[wolontariat][php][mysql][ajax]" !? - poprawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.