Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zdobyć browara, będąc 13-letnim programistą PHP?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
blooregard
Cytat
Przynajmniej o robotę się nie trzeba bać

Złota myśl smile.gif

Cytat
Jak czytam tegoroczne wypowiedzi na forach różnych to widzę, że ten naród nie ma przyszłość

Jak to nie ma? Jak odprowadzam córkę do przedszkola, mijam gimnazjum. W każdym krzaku 12, 13-latki z piwkiem i papierosami. Taka ta dzisiejsza młodzież "operatywna". Weź miej 12 czy 13 lat i skołuj browara albo fajki - to trzeba mieć łeb na karku...
erix
Nie trzeba kończyć Sorbony, żeby wiedzieć że każdego menela można przekupić. tongue.gif
Moli
@erix - Osiedlowe sklepy i młodym sprzedają, na nich mają największy utarg winksmiley.jpg
kwiateusz
ale to nie takie proste jak wam sie wydaje, sam przerabiałem biggrin.gif czasem trzeba bardziej kombinować niz siedzac nad kodem biggrin.gif

tylko taki mlodzik sie nakombinuje, to wykorzysta szare komorki (reszte zabije tym co wykombinował) i jest jak jest

ale offtopic happy.gif
erix
~moli, ja pisałem o opcji będącej zgodną z prawem. ;p

~kwiateusz, ale co? Przekupić menela? haha.gif
Moli
Cytat
ja pisałem o opcji będącej zgodną z prawem

Wiem, ale to niczego nie zmienia smile.gif
Cytat
ale co? Przekupić menela?

Może na rycerskich meneli trafiał smile.gif Z tego co pamiętam, zero problemu z przekupieniem takich gości smile.gif
Cytat
przy okazji dosc latwo zarobic dzieki reklama

A na stronie napisanej w pythonie czy rubym się nie da ? smile.gif
LBO
To może nowy temat?

"Jak zdobyć browara, będąc 13-letnim programistą PHP?" (ten programista, żeby się jakoś tematyki forum trzymało biggrin.gif)
erix
Mówisz, masz. [;
Moli
yeee, nareszcie konkretny temat na hydeparku smile.gif
askone
Cytat
Jak zdobyć browara, będąc 13-letnim programistą PHP?

Najprościej zastosować metodę naturalną, zero chemii.... trwa to jakieś 5 lat, ale warto - efekt wyśmienity winksmiley.jpg
Moli
@fly474 - Oszukujesz, musi być w wieku 13 lat smile.gif
blooregard
Cytat
Mówisz, masz. [;

A czemu ja widnieję jako autor tematu, hę?
erix
Bo Twój post był pierwszy oftopiczny. ;p
Moli
Jesteś tzw. out-sider smile.gif
Turson
Ja mam 15lat i mowie powiedziec, ze nie jest wcale tak łatwo. Tym bardziej jak mieszkam na "wsi", gdzie praktycznie w każdym sklepie już byłem kilkadziesiąt razy, więc prosto nie jest...
sztosz
To bardzo proste, zgłosić wystarczy się do mnie z wyliczoną gotówką według wzoru "(X * Y) * 2"

Gdzie X cena jednego browca, Y liczba browców które dany 13 latek ma zamiar wypić. A razy 2 żebym mógł zapić poczucie winy po dokonaniu haniebnego czynu jakim jest kupowanie alkoholu nieletnim.
bogdan89
powyższy wzór można zastosować również w innych miastach Dolnego Śląska.
Pisz do mnie, jeśli masz potrzebę we Wrocławiu biggrin.gif

edit:
jeszcze tylko dodam, że nie przyjmuję bardzo drobnego bilonu.
Jedynie wyliczona kwota pieniążków w najwyższych, możliwych nominałach winksmiley.jpg
Moli
Cytat
Ja mam 15lat i mowie powiedziec

Chyba jednak Ci się udało przed napisaniem posta biggrin.gif
Pilsener
Cytat
Jak zdobyć browara, będąc 13-letnim programistą PHP?
- można kupić "Karmi" smile.gif
sztosz
~Pilsner napisał żeby kupić Karmi, to się nadaje do działu dobry humor winksmiley.jpg
Gutaj
To tylko sie wydaje że to trudne większość małych sklepów i kiosków sprzedają bez niczego a jak chcesz być pewien to mówisz że dla ojca... i dostajesz dla mnie to czysty szok ^^ tak załatwiaja sobie to moi znajomi bo ja nie pale ani nie pije ;] do 18 dużo mi nie brakuje wiec se poczekam tongue.gif
Cysiaczek
Cytat
yeee, nareszcie konkretny temat na hydeparku smile.gif

Zbyt konkretny nawet, po przemyśleniu postanowiłem zamknąć - wychowanie w trzeźwości i inne takie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.