Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Off topic-przemyślenia
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
eS...
Witam
Mija już troche czasu odkąd zaczeła się moja przygoda z php.
Ale od pewnego czasu wydaje i się że popadłem w rutyne, ciągle tylko formularz, zapis do bazy danych, odczyt za bazy danych itd. I tak w kółko.
-----
Mam takie pytanie do was bardziej doświadczonych. Skoro umiem zrobić system newsów, system artykułów. Za co teraz sie zabrać??
----------------------------------------------------------------------------------------
Autor przeprasza za OT ale jest bardzo późno tongue.gif
spenalzo
Cytat
Mam takie pytanie do was bardziej doświadczonych. Skoro umiem zrobić system newsów, system artykułów. Za co teraz sie zabrać??

Za system operacyjny napisany w php dla wiertarek stołowych dla leworęcznych.
patrycjusz
Cytat
Cytat

Za system operacyjny napisany w php dla wiertarek stołowych dla leworęcznych.

rotfl... haha nie moge spenalzo to bylo 10/10 tongue.gif tongue.gif
a co do tematu smile.gif
ehehe chcesz zadanie na tydzien? czy na 5 lat?
na tydzien?
napisz "prostą" bibliotekę do tworzenia/odczytywania XML
na 5 lat?
kompleksowy system do zarządzania firmą, przykład www.sap.pl ,
nauczysz sie przez te 5 lat dodatkowo troche javy, c# troszeczkę oracla tongue.gif
wojto
a moze na kilkadziesiat lat?
rozszyfruj mi podany ciaz zakodowany w md5 (ciag losowy): 56ih36h54i6h2u652332uh53yrolmn65
smile.gif
a z takich prostszych zadan, to napisz jakies forum, a pozniej moze byc sklep.
Sh4dow
jak ci sie nudzi, zrob jakis prosty system magazynowy, wraz z wystawianiem faktur, stanem magazynu, forularzami zamowienia, powiedzmy dla sredniej firmy. Zycze owocnej pracy.

Spenalzo, dla wiertarek juz jest system, no moze dla leworecznych bedzie trzeba obrocic troche kod, ale ponoc dziala. Teraz czas na OS dla grzalek tostera na statku transportowym. Rozumiesz, przechyly itd biggrin.gif
kszychu
A zrobisz za mnie parę rzeczy? Jesli tak to gwarantuję, że nauczysz się operacji na plikach, sortowania i wyrażeń regularnych :-D
eS...
Cytat
A zrobisz za mnie parę rzeczy? Jesli tak to gwarantuję, że nauczysz się operacji na plikach, sortowania i wyrażeń regularnych :-D
No dawaj może akurat smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.